Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi visz rá valakit az öngyilko...

Mi visz rá valakit az öngyilkosságra ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés

[link]

a kérdésemet ez a hír "ihlette"..azért érintett érzékenyen, mert a közelben lakom,és gyakran utazom is ezen a vonaton...most hál\' Istennek éppen nem ültem rajta..

nem mintha ez lenne a lényeg...

de mégis hogy képes valaki ilyet megtenni?mi járhatott a fejében???,a kommentekből kiderült h.a srácnak nem volt szerelmi bánata,vagy különösebb anyagi gondjai..

Akkor MIÉRT?egy szülő ezt hogy tudja feldolgozni???

talán hülyeség,de ha pl. begyógyszerezi magát számomra kevésbé tűnik drasztikus megoldásnak..de EZ??????mekkora lelkierő kell ehhez?a vonat elé ugrani,vagy a sínre ráfeküdni..

bocsánat a kicsit induklatokkal telt kérdésért csak felzaklat a dolog,talán túl érzékeny vagyok..(

2009. aug. 9. 19:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom:( Remélem bárhová is került, már nincs meg az a gondja ami miatt ezt tette.
2009. aug. 9. 21:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én pl 14 éves vagyok, simán bármi rávihetett volna az öngyilkosságra...

Szüleim mindent megadtak egész életembe, kivéve a figyelmet és a szeretetet. 12 évesen már a pasikhoz menekültem, mert annyira szeretethiányom volt. 12 évesen vesztettem el a szüzességemet is. 10 hónapig voltam együtt azzal a sráccal, majd szakítottunk, akkor törtem össze...

Most lelkileg ott tartok, hogy nem érzek semmiféle érzelmet az emberek iránt, mindenkihez "hideg" vagyok. Szerintem embert is tudnék ölni... Nincs bennem bűntudat, semmi...

Barátaim nincsenek. Képtelen vagyok normális kapcsolatot teremteni.. :(

A dührohamaimról nem is beszélve... kb 2 hetente van, olyankor török-zúzok, minden bajom van...

Gondoltam már az öngyilkosságra, próbálkoztam is vele, de az utolsó pillanatokba meggondoltam magam.. Nekem kell ez a szenvedés. Én ilyen vagyok.

Bár ebből 1 előnyöm származik csak: senki sem tud megbántani.

14/L

2009. aug. 9. 22:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudjátok mi viszo rá az embert?

A nyár, de egész komolyan. Év közben simán találkozik az ismerősökkel, beszélget velük stb. De nyáron, ha szegény vagy, akkor semmit nem tudsz csinálni, semmi értelmét nem látod az egésznek. Emberekkel alig tudsz találkozni és igazságtalannak tartod, hogy sokan nyaralnak és a vízben lubickolnak.

Rájössz, hogy sosem lehetsz olyan, mint ők, és nem érted, hogy minek kell harcolni érte.

2009. aug. 10. 00:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Engem az vitt rá a próbálkozásra, hogy iszonyatmértékű szeretethiányom van.... Már túlléptem rajta, beletörődtem. És már csak sodródok. :X

De én is próbálkoztam 12-13évesen... Most 10.emeletről pedig csak 1 urgás kérdése...

16L

2009. aug. 11. 00:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A 14 éves lánnyal kábé egyezek, csak én alig kaptam valamit is a szüleimtől, 3x szétmentek, szeretet 0, embert ölni nekem is menne. Hamarosan lehet, hogy öngyilkos leszek, csak én az apám pisztolyával. Amúgy ha tudni akarjátok nincsenek barátaim, senkivel se tudom megbeszélni a problémáim, a tanulás bármennyire össze is szedem magam 3-masnál jobbra nem megy. Ez kábé 7. óta ígyvan, de amióta középiskolás vagyok, azóta már nincsenek haverok se.
2009. aug. 25. 17:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Utóirat: anyám hazaért, megkérdeztem tőle mennyit szán telefonra (az övére amit akar venni) elkezdett velem kiabálni, hogy milyen hülye vagyok. Vége, ennyi.
2009. aug. 25. 17:20
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
inkább anyádat lődd le
2009. aug. 25. 21:30
 18/21 anonim ***** válasza:

lányka, ne hülyéskedj már, öngyilkosságról ne beszélj, olyan kicsik vagyunk még... te akkor 14? hát én 17, de ahhoz, hogy vki öngyilkos lehessen szerintem minimum huszonévesnek kell lennie...huszonsok... bár ők sem tapasztaltak annyit talán, hogy dönteni tudjanak de mégis közelebb állnak hozzá... ha te most kitalálod, hogy az leszel, még túl sok mindentől fosztod meg magad... micsoda élmény vmit először csinálni..én tegnap is azon kaptam magam, hogy először mondtam ki fennhangon egy szót, idén voltam először biciklis túrázáson, és például várom az első utcán-megismerek-vkit -emet :D

sztem én jól tudok beszélgetni :P

írsz nekem? ha akarod nem is válaszolok, de leírhatnád a gondjaid, azt hiszem az tényleg jót tesz.

nekem sincsenek barátaim, akikre számíthatnék. mostanában gépezek nagyon sokat, itt találtam olyanokat, akivel tudok beszélgetni, ha nem is azokról a dolgokról amik nyomnak mert nem tudom kinek elmondani, de ez is jó. persze mostmár itthon ezért is kapok.

én magamnak mondom el a dolgokat, magamban, beszélgetve, nem az igazi.. de azért próbáld ki, ha nekem nem szeretnéd.

2009. aug. 26. 13:03
 19/21 anonim ***** válasza:
ja ne haragudj, látom, középsuli.. értem :)
2009. aug. 26. 13:03
 20/21 anonim ***** válasza:

a reménytelenség

a jövő kilátástalansága

2009. aug. 29. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!