Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Álmomba beszélek? Mi a jó...

Álmomba beszélek? Mi a jó istent tudok tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok.

Most is kint voltunk Párizsba és egész éjjel beszéltem,nem horkolok.És itthon is,de azzal még semmi baj CSAKHOGY nem csak motyogok meg ilyesmi hanem MINDENT elmondok valaki elmond nekem egy titkot és én álmomba kibeszélem.Vagy éppne ajándékot akarok venni anyunak és álmomba elmondom,de ez kapcsolatban van az álmaimmal.És ez olyan rossz,mert ha ott alszok valakinél akkor elég kellemetlen (pl.:olyat álmodok,hogy megeröszakolnak,testileg én meg adom hozzá a hangot)

Erről letudom magam szoktatni??Mert tényleg van mikor elég kellemetlen,még anyuék előtt elmegy mivel nemégő/annyira/,de azért mondjuk osztálykiránduláson stb...

2009. aug. 9. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
Bevarrod a pofád.
2009. aug. 10. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:

utolsó válaszolónak gratulálok. :D

Huu hát én tanácsot nem tudok adni, de talán téma illő és érdekes. Voltunk nyaralni és unokatesómmal beszéltünk álmunkba. :D És anyu átjött, hogy aludjunk máár mert késő van. Mi meg erre keltünk. Aztán nevettünk. :D

Ja és én elhiszem,hogy előre megálmodsz dolgokat, én is! :) Tök izgalmas szerintem ;)

Na aztán nyugodalmas, csendes, jó éjszakát! (:

2009. aug. 10. 19:34
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó :)

Az azelőtinek üzenném:Neked meg a kezedet kéne összektni,hogy ne írj ekkora baromásgoat tehetséges vagy hanembaj én Őt lepontoznám a többieknek viszont adtam eg + kezet :)

2009. aug. 10. 20:22
 14/15 anonim válasza:
meleg tej lefekvés előtt ;)
2009. aug. 18. 02:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Én egyszer hallottam egy olyat hogy ha mielőtt elalszol 1-2 órával erősen gondolsz valamire azzal álmodsz.Próbáld elalvás előtt így kitisztítani a gondolataidat.
2009. szept. 21. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!