Álmomba beszélek? Mi a jó istent tudok tenni ez ellen?
13 éves lány vagyok.
Most is kint voltunk Párizsba és egész éjjel beszéltem,nem horkolok.És itthon is,de azzal még semmi baj CSAKHOGY nem csak motyogok meg ilyesmi hanem MINDENT elmondok valaki elmond nekem egy titkot és én álmomba kibeszélem.Vagy éppne ajándékot akarok venni anyunak és álmomba elmondom,de ez kapcsolatban van az álmaimmal.És ez olyan rossz,mert ha ott alszok valakinél akkor elég kellemetlen (pl.:olyat álmodok,hogy megeröszakolnak,testileg én meg adom hozzá a hangot)
Erről letudom magam szoktatni??Mert tényleg van mikor elég kellemetlen,még anyuék előtt elmegy mivel nemégő/annyira/,de azért mondjuk osztálykiránduláson stb...
Jó lehet,hogy vicces,de mikor elordítom a házba a titkaimat pedig elég nagy a aházunk,de mindenki meghallja főleg,hogy anyukámék melettem aludnak ott van a szobájuk és még jobban lehet hallani.Meg akármit álmodok elmondom,mint írtam a fenti példát is elégkelemetlen lehet,hogy néha tényleg vicces,de azért tényleg mikor elmondom az ajándékokat meg ilyenek.Meg elég hülyeségeket szoktam álmodni,sőt olyan hülyeséget álmodok néha ,hogy saját magamon röhögök ha felkelek xD
Volt,hogy megtámadtak a farkasemberek én meg ordítok (az egész ház azt hallgatta),hogy Menk innen Te áldott,Te -Te szemét,mit kébzelsz nem volt elég a családom még én is kellek ÁHH megilyesmi utána meg jönnek a titkok..
lehet, nem alszol elég mélyen. próbáld nappal jól kifárasztani magad, és ajánlom a matekpéldákat (tök komolyan, hogy agyilag is lefáradj!) lefekvés előtt. Pár csepp levendulás illóolajtól is jobban aludhatsz, hátha akkor nem dumálsz eglész éjjel.
:)
Köszönöm.
Hát nemtudom ennél jobban hogy fáradjak el,de oké :)
Viszem a kutyámal napi 2 órát futni 2 órát sétálni és akkor még atöbbi dolog,postára menni,hivatalba,barátnőimmel biciklizni,edzésre menni és mostmár tanulni,deha ez kell akkor megpróbálok jobban elfáradni :)
Az előzővel értek egyet. Majd írd meg hogy használt-e. Nyugtatót semmi esetben se szedj.
Nem tudom segít-e de én is ilyen voltam. Minden éjjel beszéltem álmomban. Anyu szerint volt hogy komplett matekpéldát oldottam meg :). Aztán ahogyan haladt az idő ez fokozatosan elmúlt. Most már (31 éves vagyok) csak nagyon ritkán beszélek, annyiszor mindenki beszél. Nem emlékszem pontosan mikor de azt tudom hogy 18-20 éves korom körülre már lecsökkent ez annyira hogy havonta2-3 alkalom volt. Aztán eltűnt :(. Most hogy felemlítetted már hiányzik is :(.
Az álmok segítenek Neked hogy napközben kiegyensúlyozott légy. Helyreteszik a fejedben az eseményeket, gondolatokat. Semmiképpen ne szedj álom elleni gyógyszert abból baj is lehet.
Én élmodni nagyon szeretek sokszor megálmodom a másnapomat,lehet,hogy nem hiszitek el,de mind1.
Nagyon szépen köszönöm majd kipróbélom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!