Miért beszélek álmomba?
Én meg dinnyét árultam a barátomnak! És mikor kiröhögött, le is b*sztam,hogy de hozza már a dinnyét,mert az asszonynak is kell! "Tudom,hogy álmodok,de akkor is hozzad az asszonynak a dinnyét"..ezeket mondtam..:D:D:D
Egyébként,fogalmam sincs mitől van. Engem nem zavar, szerintem vicces. :) Egy kis nyugtatótea lehet tényleg jó lenne. Mélyebben aludnál és nem lenne olyan élénk az álmod. Mert akkor is lenne, az nem igaz, hogy attól nincs. :) Minden nap álmodsz,csak nem mindig emlékszel.
mert h*lye vagy xD
na jóó nem bocsánat! hát szerintem ezen nem igen tudsz változtatni én is néha beszélek álmomba ha kérdeznek akkor válaszolok és akkor vagyok a legőszintébb táborba direkt mondtam h kérdezzenek ki h miket mondok megkérdezték kibe vagy szerelmes és ezt egy fiú kérdezte és az ő nevét mondtam xD (nagyon ciki volt) :D:D bár erre én nem emléxem utána reggel az a mázli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!