Miért lehet az, hogy álmomba beszélek, sokszor motyogok vmi amit nem lehet érteni? Előfordult, hogy remegtem, amit a párom mesélt el. Kellemetlennek érzem, főleg most amikor új kapcsolatom van.
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 10:46
1/3 anonim válasza:
Hát, emberi szokás. Sok mindenkivel előfordul. Ha nincs titkolnivalód akkor nem hiszem hogy aggódnod kéne az új kapcsolat miatt.
2/3 anonim válasza:
hehe a tesommal 1 szobaban alszunk es pont ugyanezt csinalja XD jaj hanyszor ijedtem mar meg tole mikor elkezdett almaban motyogni, volt olyan h felult par masodpercre aztan meg viszafekudt. de en sem vagyok jobb, 2x voltam alvajaro. szerintem ez normalis masnap meg jot rohogtog csak az egeszen XD abszolut nem ciki
3/3 anonim válasza:
jaaj, az semmi. én is beszélek néha, sőt pofont is adtam már anyának, amikor kisebb voltam:D úgy másfél hónapja meg itt aludt a barátnőm, én pedig éjjel felültem és néztem magam elé:D:Dérdekes dolgok ezek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!