Nem érzitek kellemetlennek hogy egy férfi néz be a lábatok közé?
Nem, azért már volt rá példa máskor is.
:)
Mivel szülés témakörbe írtad, ott a legkevésbé sem az fog érdekelni, h ki lát, és mit.
:)
És ez a kérdés benned csak a szülés során merül fel?
Nekem az első nőgyógyászati vizsgálatom óta bennem van, hogy kellemetlen. Ha fiatal rendes, a doki akkor annyira nem zavar, mert akkor beszélgetünk és nem feszengek, de ha egy öreg, bunkó akkor hatalmas kínszenvedés az a pár perc amíg bent vagyok nála.
Kellemetlen, de hát muszály.
Szülésnél 5-en vizsgáltak meg. + 5 gyakornok állt velem szemben
Megkérdeztem a végén: - Még valaki esetleg?
Nekem tök mindegy ki néz be, kellemetlen, mert nem nagyon szeretek amúgy sem dokihoz járni, a nőgyógyászat meg amúgy is olyan...tudod...intim...meg minden. :)
De amikor terhes voltam, tudtam, hogy fontosak a vizsgálatok, ezért nem zavart annyira. Szüléskor meg tulajdonképpen mindegy ki, mit nézett ott alul, a fájdalomra koncentráltam.
Dehogynem, főleg, hogy egy "kedves" osztályvezető főorvos tett róla, hogy soha többet ne engedjek férfi nőgyógyászt a közelembe.
Egy 61 éves, végtelenül okos, intelligens, empatikus és haladó szellemű dokinénihez járok, akit végtelenül kedvelek. És szeretem, hogy ha elmondom neki, mit érzek, akkor saját tapasztalatból tudja, nem pedig könyvből tanulta.
31h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!