Csak férfi nőgyógyász van, vagy van azért nő is?
Figyelt kérdés
Most nem éppen a szülésznőre gondolok, hanem az orvosra.Általában férfi nőgyógyász van,de azért női is van egy pár?2010. jún. 25. 12:06
3/11 anonim válasza:
Van nő is,de érdekes engem jobban zavarna ha nő vizsgálna.De sokan pont fordítva éreznek. 19 h.kismama
4/11 anonim válasza:
wan nő is, nem sok. De én se mennék női nőgyógyászhoz
5/11 anonim válasza:
Van nő is és képzeld el nekem még rossz tapasztalatom is van, mert egyszer nő vizsgált és nagyon durva volt,fájt a vizsgálat.
6/11 anonim válasza:
Én azt gondoltam sokáig, hogy egy nő jobban át tudja érezni azt amin egy másik nő átmegy...tavaly rájöttem, ez sajnos nem így van. Most, 22 hetes terhesen az a dokim akit éppen kapok a kórházban és mivel ahova én járok a páciensek 70%-a nőt akar ezért én mindíg a jó öreg főorvost kapom és vele a megnyugtató érzést, talán nem véletlenül ő a főorvos.
7/11 anonim válasza:
Szia!Én nő nőgyógyászhoz járok évek óta!És imádom!!!!Jövő héten szülök nála!És nagyon megnyugtat a tudat,hogy ott lesz velem!!!!
8/11 anonim válasza:
Vannak persze. Nőnél szültem, én szerettem nála szülni, sztem van nőben és férfiban is durva! Mindkettőt tapasztaltam, sajnos nem egy nőgyógyász vizsgált meg a kórházi bentlétem alatt.(szülés előtt voltam bent 2 hétig)
9/11 anonim válasza:
Igen, van nő is, de kevesebb:)
Engem amikor befektettek, igencsak meglepődtem, hogy van 1 nő nőgyógyász a kórházban:) Ő vizsgált meg felvételkor, majd pár nap múlva ő indította a szülést, ő vezette le, stb... Nagyon szimpatikus volt, jobb volt, mint bármely szülésznő... Azok valahogy nem tartották bennem annyira a lelket, mint a dokinő.
Ja, ez Veszprémben volt!
10/11 anonim válasza:
Pl. a keresztanyám is nőgyógyász.De nem nála szültem a fiam és most a második babám sem nála fogom szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!