Az emberek manapság miért a külsőről ítélnek?
Figyelt kérdés
Főleg a tinik körébe. Normális válaszokat!2012. okt. 23. 21:42
1/9 anonim válasza:
Mert már a belső nem számít. A tudás egyenlő azzal, hogy 'stréber' =főleg a tinik körében) Lenézik a strébereket! Csak az számít, hogy a kínai cipős az csóró-> ezért a nike cipőssel barátkozom... Nagyából erről szólnak a mai "barátságok" (Persze tisztelek a kivételnek!)
2/9 Ada.Cicc. válasza:
Sajnos,ezt én is tapasztaltam.
Nem értem miért teszik,semmit nem tudnak az adott személyről csak minősíteni tudják!
3/9 anonim válasza:
Mert látni egyszerűbb, mint megismerni vkit. A tinik meg még éretlenek arra, hogy vkit belsőleg ítéljenek meg, magukat sem ismerik igazán.
4/9 A kérdező kommentje:
De ez részben a szülők nevelésétől is függ nem?
2012. okt. 23. 21:48
5/9 anonim válasza:
Természetesen a neveléstől is függ.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez f***ság. Az emberek nem a külsőről ítélkeznek (Na jó, talán ha nő vagy akkor egy kicsit). Inkább az a fontos hogy az embernek legyen véleménye, ne olvadjon be a bútorok közé, és ne a csordaszellem vezérelje. Én se járkálok drága cuccokba, meg semmi, mégse szólt le emiatt eddig még senki.
7/9 anonim válasza:
"Nem vagyok elég fiatal ahhoz, hogy mindent tudjak."
Oscar Wilde
8/9 anonim válasza:
Azért mert tinik. Lázadoznak, azt hiszik ők a világ közepe. Majd felnőnek és rájönnek hogy ez azért még sincs így..
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. okt. 25. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!