Manapság egy fiatalnak szerintem nem könnyű példaképet
találni. Szerintetek gáz az, ha valaki egy filmszereplőt
jelöl ki? Vagy annak bizonyos tulajdonságait?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 16:37
1/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem "gáz". Ő is ember, neki is épp úgy vannak tulajdonságai, mint mondjuk neked, a családtagjaidnak, a szomszédaidnak, meg bárki másnak. Szóval minden rendben van veled. Nekem meg például egy orosz énekes a példaképem.
2012. júl. 30. 16:47
2/8 A kérdező kommentje:
Félreértesz! Én nem a színészről beszélek, hanem a karakterről, akit megformáz.
2012. júl. 30. 18:54
3/8 anonim válasza:
Pedig így értettem. A vásznon Ő is ember, neki is vannak tulajdonságai. Az más kérdés, hogy nem "valós" ember az alakított karakter.
2012. júl. 30. 19:47
4/8 anonim válasza:
És kisfiam így,adják el a Superman os pizsamákat.
NEm te találtad fel a spanyol viaszt. A MAi társadalomban,nagyon sok embernek kitalált szereplő a példaképe.
I'm too old for this sh*t...
2012. júl. 30. 23:47
5/8 A kérdező kommentje:
De nem veszélyes ez? Egy kitalált szereplő nem hiteles. Egy valós embernél látunk egy személyiséget és vannak okok, amik odáig vezettek, hogy az kialakuljon. Egy dr. House lehet, hogy a valódi életben sosem tudna kialakulni és sehol nem lenne sikeres. A filmekben minden meg van rendezve, és minden eszményítve van. Csak meg kell írni a forgatókönyvben, hogy úgy van, és kész. De az életben ok-okozat működik, ott lehet, hogy tök máshogy működne a karakter meg a környezetének a viszonya...
2012. júl. 31. 01:03
6/8 anonim válasza:
a valós emberek szinte sosem hitelesek. de szerintem jobban jársz ha nem példaképet keresel hanem magad válsz azzá. inkább értékeket védj és kreálj, mint személyeket bálványozz. de szerintem vannak olyan emberek a valós életben is, akiket lehet tisztelni dolgokért.
visszatérve szerintem karaktereket sem gáz követni, ha nem valami scifiről van szó, hanem azzá válhatsz.
egyébként meg egyetértek, manapság a legtöbb ember 1 hányadék, okoskodni tud, bizonyítani 1 se.
2012. júl. 31. 13:13
7/8 anonim válasza:
Haver, megvan neked ahhoz a józan eszed, hogy ezt a kérdést eldöntsd magadban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!