Miért célja bizonyos embereknek, családoknak a világ vezetése, a globális hatalom?
miért kell uralkodni minden felett, mivel lesz jobb az életük úgy hogy uralkodnak mindenen?
ez valahol nekem azt jelenti, hogy visszatérnek az ösztöneikhez, és felhalmozzák a jó sok vagyont, amit lehet, kiszednek az emberből, hogy nekik mégtöbb legyen, mint valami láthatatlan lassan működő piócák
?
Mert vagy uralsz, vagy uralnak. Én próbálkozom fiatalkorom óta, hogy se ne uraljanak, se ne uraljak, de így élni nem lehet, csak meghalni. Amivel nincs is semmi baj.
Olvasd el Viktor Pelevin Empire 'V' c. könyvét, ami egy mágikus realista regény, de amit a világról ír, az tökéletesen igaz.
aha végülis tök logikus a magyarázatod, de én akkor sem vágyom úgy igazán egyikre sem, nem akarok uralkodni senki felett sem, inkább szeretem az egyenlőséget(persze nem az idiótákkal együtt, azokat inkább csak elviselek)
de szerintem baj van vele, csak nem tudunk mit kezdeni a ténnyel mert az ember ilyen természetű
megnéztem a könyvet, nagyon regényesnek tűnik nekem így elsőre
köszönöm a válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!