Miért vagyok ilyen bizonyos helyzetekben?
Figyelt kérdés
Amikor szerelmes vagyok, akkor nem merek a kiszemelt lányhoz. Folyton azt érzem, hogy küzdök azért, hogy odamerjek menni hozzá és közeledni felé, de sosem sikerül, mert mire összeszedem magam, addigra már vagy nem érdeklem vagy valakimással összejött. Próbálom gyűjteni a bátorságot, hogy merjek cselekedni, de mindig leblokkolok.
Amikor újra meglátom a kiszemelt lányt, akkor pedig egyszerre érzek dühöt és szomorúságot. Tiszta idegbeteg szoktam lenni és közben sírásra támad kedvem.
2011. dec. 16. 12:42
1/1 anonim válasza:
ne félj
mondogasd magadban hogy ha odamész hozzá,megjutalmazod magad otthon egy forró fürdővel és egy meleg kakóval és megnézel egy jó filmet :D
én legalábbis ilyenekkel szoktam magamat bíztatni,ha félek valamitől
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!