Meg akarok változni!?
Hát igen... a szüleid is hibásak. De az már nagyon jó, hogy meg akarsz változni :)
Nevelőotthonba nem kell menned! Ha a szüleid egy kicsit is normálisak (ez gondolom így van), akkor elmondod nekik, hogy szeretnél megváltozni, és segíteni fognak! A bizalmukért sokat kell dolgoznod, de úgy látszik, hogy megbántad a tetteid és így azért kicsit könnyebb :)
Barátokhoz, bulizni elmehetsz, csak figyelj oda magadra! Ha kitaszítanak, mert nem iszod magad detoxosra, akkor nem is igazi barátok...
Sportolj, tanulj sokat! :)
Nem kell ötösnek lenned, csak 1-es ne legyen. Ha ez eddig sem volt, akkor ezzel nem lesz gond...
Sok szerencsét, én úgy gondolom, hogy képes vagy megváltozni! :)
Így, ahogy nekünk elmondtad!
"Túl sok hibát követem már el annak ellenére hogy csak 15 éves vagyok.A szüleim már nem bíznak bennem mert ahogy ellengetek valahova vagy, a rendőrség vitt haza vagy, a kórházba kellet értem sietni (detox).Túl sok csalódást okozok a családomnak és meg akarok változni. Vissza akarom szerezni a bizalmukat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!