Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg akarok változni!?

Meg akarok változni!?

Figyelt kérdés
Túl sok hibát követem már el annak ellenére hogy csak 15 éves vagyok.A szüleim már nem bíznak bennem mert ahogy ellengetek valahova vagy, a rendőrség vitt haza vagy, a kórházba kellet értem sietni (detox).Túl sok csalódást okozok a családomnak és meg akarok változni. Vissza akarom szerezni a bizalmukat :/ hogy tudnám ezt megtenni? azon gondolkodtam hogy be megyek egy nevelőotthonba szerintetek működne?

2012. okt. 21. 02:28
 1/6 anonim válasza:
Szia. Megmondom oszinten en mit gondolok. Az hogy te ilyen lettel valoszinuleg a szuleid inkabb a nevelesed hibaja. Hiaba csalodtak benned baszottul szeretnek szoval felejts el a nevelointezetet. Hacsak nem a szuleid javasoltak. Nem tudom nem ismerem oket nem itelkezem. A bizalmukat konnyen visszanyerheted de nagyon sokat kell erte valtoznod es tenned. Lehetsz normalis fiatal jarhatsz bulizni ihatsz elvezd az eleted de mertekkel. Beszelj a szuleiddel hogy erzel hatha tudnak neked segiteni abban hogy valtozz. Eleg erett vagy ha eszrevetted hogy valtoznod kell. Ne masert csinald csakis sajat magadert mert ugy fog csak sikerulni. Nem fogod megbanni. :)
2012. okt. 21. 03:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Légy megbízható.
2012. okt. 21. 06:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát igen... a szüleid is hibásak. De az már nagyon jó, hogy meg akarsz változni :)

Nevelőotthonba nem kell menned! Ha a szüleid egy kicsit is normálisak (ez gondolom így van), akkor elmondod nekik, hogy szeretnél megváltozni, és segíteni fognak! A bizalmukért sokat kell dolgoznod, de úgy látszik, hogy megbántad a tetteid és így azért kicsit könnyebb :)

Barátokhoz, bulizni elmehetsz, csak figyelj oda magadra! Ha kitaszítanak, mert nem iszod magad detoxosra, akkor nem is igazi barátok...

Sportolj, tanulj sokat! :)

Nem kell ötösnek lenned, csak 1-es ne legyen. Ha ez eddig sem volt, akkor ezzel nem lesz gond...

Sok szerencsét, én úgy gondolom, hogy képes vagy megváltozni! :)

2012. okt. 21. 13:58
 4/6 A kérdező kommentje:
és hogy mondjam el nekik hogy meg akarok változni? :/
2012. okt. 22. 02:40
 5/6 A kérdező kommentje:
amúgy nagyon szépen köszönöm a segítségeket :)
2012. okt. 22. 02:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Így, ahogy nekünk elmondtad!

"Túl sok hibát követem már el annak ellenére hogy csak 15 éves vagyok.A szüleim már nem bíznak bennem mert ahogy ellengetek valahova vagy, a rendőrség vitt haza vagy, a kórházba kellet értem sietni (detox).Túl sok csalódást okozok a családomnak és meg akarok változni. Vissza akarom szerezni a bizalmukat"

2012. okt. 22. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!