Rossz ember vagyok, de meg akarok változni! Hogyan?
Nagyon szörnyű ezt olvasni. Valószínűleg ezek a dolgok mindig kiderülnek az emberről és egy idő után mindenki elfordul tőled. Általában az is megfigyelhető, hogy gazdagok ilyenek (persze vannak kivételek), míg a szegényeknek csak a becsülete és a szerénysége dominál.
Ha ezeket a dolgokat felismerted magadban és be merted vallani saját magadnak az már elindulás a jó úton. Mindíg gondold végig kinek mit mondasz, a hazugság felejtős-nem sok jóra vezet.
Merre felé laksz? egyszer gyere el velünk bulizni egy igazi jó társaság nem számít semmi :D
Akár igaz barátokra is találhatsz
Az gáz, ha én meg pont ilyen akarok lenni, mert utálom hogy túl rendes vagyok? :D
Mivel ügyesen rájöttél, hogy mik a problémáid, így annyit kell tenned, hogy mindig amikor észreveszed magadon, hogy ezeket csinálod, akkor leállítod magad. Mondj igazat, akármiről is van szó. Tudom könnyebb azt mondani amit hallani akarnak, de amíg nem bíznak meg benned, addig nem lesz soha rendes barátod. A régi srácot meg felejtsd el, már mással van. Van még olyan mint ő...
19/F
Annyi pénzem azért nincs még, hogy külön költözzek. Nemrég kezdtem el dolgozni, és jó érzés hogy megvehetek sok mindent, amiért régebben könyörögnöm kellett otthon. Igazi luxus holmijaim vannak, aminek örülök, de rájöttem hogy a pénz tényleg nem boldogít....
Nem tanácsolom hogy ilyen emberré válj kedves utolsó :) Egy ideig biztosan élvezetes életforma ez, de akinek van lelkiismerete annak egy idő után megszólal és nem hagyja nyugodni :S :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!