Elegem van ebből az életből. Meg akarok változni? De hogyan? Mit tegyek?
Egyetemista vagyok, 21 éves lány. Maximalista vagyok, jól akarok tanulni, de mentális problémákkal küszködöm, és egyszerűen képtelen vagyok nekifogni a tanulásnak. Szakkollégiumban lakok, ahol elvárás a 4-es feletti átlag, így ez is állandó nyomást gyakorol rám. Folyton be vagyok fordulva,állandóan szomorú vagyok, semmihez sincs kedvem, sírok, ahelyett hogy nekifognék tanulni. Meg szeretnék változni. Gyakran önzőnek is érzem magam, mert sok ember van, aki szeret, de én úgy érzem, hogy képtelen vagyok szeretni. Szeretném, ha bizonyos dolgokat lazábban vennék, ha egyszerűen jobb ember lennék. Hiszek Istenben, hiszek abban, hogy amit adunk, azt vissza is kapjuk. De egyszerűen képtelen vagyok a hálára és a szeretetre, holott úgy vágyom rá.
Hogyan legyek jobb ember?
Jobban kellene szeretned önmagad.
Gondolj arra, ha tanulsz, könnyebben elérhetd a céljaidat, persze ehhez célok is kellenek.
Több szórakozás.
Sírás helyett tanulj, sírás nem visz sehova, tanulás már igen.
Én is hiszek ebben hogy: "hiszek abban, hogy amit adunk, azt vissza is kapjuk." De eddig sokat adtam, és ló...se kaptam. De azért várok 1x hátha.
tehát az eleje: te jó ember vagyol :D
tanulás azzz nos nem fog menni, amíg meg nem oldod a gondjaidat, először ami baj van, bármi legyen az meg lehet oldani, le is ír6od, hogy mi a gond, ha visszahúzódó vagy azon lehet segíteni, szerintem más társaság lenne a jobb, én is ilyen voltam és már tök laza vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!