Meg akarok változni, és meg is fogok, de hogyan/mivel kezdjek hozzá? 16/F
Már régóta tervezem, hogy egyszer úgy igazán megváltozzak, csak soha nem sikerült, mert mindig azt mondogattam magamban, hogy úgyse fog sikerülni, minek ezt csinálni. Idén nyáron szeretnék valamennyit változni, kemény 2 és fél hónap alatt. Tudom, hogy nem megy minden egyszerre, de azért várom a válaszokat. Most leírom, miken szeretnék változtatni., illetve hogy milyen tanácsokat adtok rá.
Külső megjelenés:
- zsíros, korpás haj, sokszor sebekkel a fejbőrön (a kénes sampon tényleg hatásos?)
- frizura (a hajam nagyon sűrű, rövidre vágatva nem szeretem, mert szerintem nem jól néz ki)a fejem közel ovális alakú)
- arcbőr (rengeteg beleégett mitesszer az arcomon, főképp az állon és az orron.) (hányszor kéne ezen időszak alatt a kozmetikushoz mennem, hogy kitudja ezeket szedni?)
- arcbőr ( régi pattanások hegei az arcon)
- szemüveg ( nem szeretem, mert már egy év alatt érzem hogy rengeteg dioptriát változott., sokszor könnyezik és fáj tőle a szemem. Kontaktlencsét szeretnék, mennyibe kerülne egy hónapra?
- felsőtest (úszni szeretnék, tudom hogy nem megy egyszerre), ha kondiba járnék hányszor kéne egy héten járni hogy látszódjon a hatás)
- fehér bőr (igazából nem olyan fehér., csak nehezen barnulok. pl. a combomnál és a karom hátsó részén nem tudok lebarnulni.)
- comb (vastagabb combokat akarok, a biciklizés hatására látom hogy vmennyit erősödött a lábam, hogyan fejleszthetném még?)
- extra vékony lábszár
Köszönöm előre is a segítségetek!
Tudod te a válaszokat, csak el kellene kezdened.
Menj el fodrászhoz és kérd ki az ő véleményét, hogy szerinte milyen állna neked jól, vagy egy lányét.
A kontaktlencsét meg tudod kérdezni háziorvostól.
Kozmetikustól is megkérdezheted, mennyi idő alatt lehet kijavítani az arcod.
Kondiba pedig járj rendszeresen, és 2-3 hónap alatt látható eredménye lesz.
És persze fontos ezek mellett, hogy legyen önbizalmad.
18:07
Hát azért a kondizás meg a hajmosás két különböző dolog...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!