Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen a tökéletes élet amire...

Milyen a tökéletes élet amire egy nő vágyik?

Figyelt kérdés
Korotokat is írjátok ide vagy azt is leírhatjátok hogy a ti életetek milyen.Én 29éves nő vagyok egyedül nevelem az 5éves kisfiamat egyébként modell vagyok nagyon boldog vagyok és nem hiányzik egy férfi a fiam apjával jóban vagyok nem voltunk házasok csak jártunk terhes lettem aztán 3évig együtt voltunk aztán szakítottunk azóta sok kapcsolatom volt de nem akarok komoly kapcsolatot pénzben nincs hiány mert jól keresek modellként egy jó lakásba lakunk és mindenem megvan szerintetek az én letem milyen jó?
2009. aug. 7. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerencsés nő vagy. Ha boldog vagy akkor jó életed van.
2009. aug. 11. 11:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha boldog lennél, kérdeznél ilyet? (Nem kizárt.)

Szerintem az a jó élet, aminek a "tulajdonosa" boldog.

Ez az egyetlen szempont van. A többi bullshit.

2009. aug. 11. 12:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenki más. Máshogy alakul mindenki élete, szóval nehéz megmondani....azon is múlik, hogy egyszerűen kinek hogy alakul az élete. Efölött nem mindig van befolyása az embernek. Nekem van férjem és gyerekem és el nem tudnám képzelni az életemet a férjem nélkül, bár nekem nem a munka a legfontosabb. Tökéletes élet számomra: olyan, amilyet most élek. Anyaság, feleség szerep, munka, állandó önképzés, tanulás, hogy az ember ne butuljon el. Nekem ezek fontos dolgok, amik nélkül nem tudnék élni.
2009. aug. 11. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!