Milyen a tökéletes élet amire egy nő vágyik?
Olyan, hogy "amire egy nő vágyik", nincs. Senki sem egyforma, mindenkinek saját, egyéni céljai vannak.
Ha te jól érzed magad a bőrödben úgy, ahogy vagy, akkor ez egy sikeres élet.
mindenkinek más a "tökéletes"
azt neked kell eldönteni, hogy ez neked jó-e vagy nem. nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak.
van akinek pl. a tökéletes élethez hozzátartozik a kaviár, én útálom, tehát engem zavarna, ha azt kellene ennem.
van akinek a tökéletes élethez kell egy családi ház, nekem nem kellene, mert nekem más a fontos :)
számomra fontos az egészség, hogy legyen egy kihívás egy cél az életemben, hogy szívesen csináljam, amit csinálok és mindemellett úgy éljek, hogy a tükörbe tudjak nézni és ne kelljen meggondolnom, ha egy colát szeretnék inni valahol.
nekem spec. a tökéletes élet ilyen lenne:
Szerelmemmel (férjemmel) valahol vidéken egy kis falucskában élnénk, de nem teljesen elzárva a külvilágtól. Kertes házam lenne, sok virággal, gyümölcsfákkal. Három gyermekem lenne, két kisfiú és egy lány.
Kicsit irreális, de jó lenne, ha otthon tudnék írni, és sikeres írónő lennék, de azért ne ismertjen fel senki, nem célom a hírnév, de szeretném, hogy amit írok, az másoknak is tetsszen. Más esetben egy közeli városban lennék programszervező, de érdekel a politika is. Én boldog akrok lenni, gyerekeket szeretnék, és férjet, aki igazán szeret, és én is nagyon szeretem őt, és sosem válnánk el és nem is veszekednénk, az nagy szenvedés a gyereknek.
17 éves lány vagyok.
Számomra a tökéletes élet olyan lenne, ahol elsősorban boldog vagyok, az anyagi javak csak utána következnek.
A tökéletes életemben lenne egy jól fizető munkám, egy szép kis lakásom egy városban (egy bizonyos városban, amit nagyon szeretek:D). A tökéletes életemben lenne egy gyerekem, egy kutyusom, és egy cicám.
A tökéletes életben nem bántanának az emberek azért, ami vagyok, és elfogadnák, hogy egy másik lánnyal nevelem a gyerekemet, de ez sosem fog bekövetkezni.
20L
Szerintem mindenkinek az a természetes és jó amit ő úgy gondol hogy az jó neki!!Tehát mindenkinek a saját felfogása:)
Szerintem ha te elégedett vagy az életeddel az nagyon jó:)
Szerintem sokan lennének még így is a helyzetedben:)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!