Jó embernek érzed magad?
Figyelt kérdés
Én amolyan szo-szo.2009. aug. 7. 11:08
2/9 anonim válasza:
Egyszer jónak, máskor gonosznak érzem magam. :S
4/9 anonim válasza:
Nem, és ezt egyre többször érzem. Régebben még azt hittem, az vagyok, de már azt sem értem, hogy miért ragaszkodnak hozzám a barátaim.. lehet, hogy jobb lenne, ha mindenkivel megszakítanék minden kapcsolatot, akkor legalább nekik nem lenne rossz kedvük. Bocs a hisztiért, de most nagyon nem vagyok jól :(
6/9 anonim válasza:
Tudom hogy nem vagyok jó, mégis sokszor úgy érzem hogy túl segítőkész vagyok. Sokszor gondolom úgy hogy szeretnék sokkal gonoszabb lenni. Nem bunkó vagy érzéketlen, hanem amolyan mizantróp remete. Az a vicc hogy már elértem ezt csak a lágyszívűség sokszor bezavar.
8/9 anonim válasza:
gonosznak. és bunkónak. de tudadosan választottam, megelégeltem, hogy mindenki kihasznál.
9/9 anonim válasza:
Jónak akivel rossz dolgok történnek.Bárcsak ne használnák
ki az emberek azt,hogy nagy szívem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!