Milyen embernek tartod magad,? Mások is így látnak?!
Hát hisztis, makacs, önfejű, akaratos, trágár(próbálok leszokni), túúúl sovány, magas, hülye,
Az emberek jókislánynak látnak pedig nem vagyok az, csak azért látják így mert az igazi tulajdonságaim csak a tág baráti körömben jönnek elő
Magabiztos, céltudatos, türelmetlen, hirtelen haragú, optimista, maximalista, egoista, önfejű, büszke, hímsoviniszta, kegyetlen, logikus, nyílt, könnyen barátkozó és kitartó vagyok...
Tudom mik a hibáim tudom én milyen vagyok, a többi embernek csak ennyi szokott lejönni: ~bunkó csöcsfej aki csak magával törődik~
Intelligens, jó érvelő, többnyire logikus gondolkozású, bunkó, cinikus, irónikus, határt gyakran nem érzékelő, társasági ember (mindezek ellenére), jó humorú, szkeptikus, büszke, makacs, segítségre nem szoruló, magát keménynek mutató, érzelmeit elnyomó, trágár, kissé perverz, fiús, rocker-beütésű, kövér és rusnya.
Akik ismernek is valamennyire, szintén ilyennek látnak, de "plátói" szemszögből elég csalóka képet mutatok magamról. Néhányan rasszistának, sátánistának és szar matekosnak (ne keresd a logikát) hittek, míg nem dumáltam velük komolyabban. Magyarul egy igazi állat vagyok mások szemében, nem tudom, miért. Az alsó tagozatos gyerekek is maguk alá f*snak, ha meglátnak, szintén rejtélyes okokból kifolyólag.
Summa summarum: ismerettség nélkül ijesztőnek tűnhetek, de ha valaki közelebbről is megismer, rájön, hogy én is csak emberből vagyok.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!