Hát... most éppen nem tudom, szakdolgozatot írok, tanulok a vizsgáimra, négy nap alatt összesen tíz órát aludtam. Inkább vagyok halott, nem látok, nem hallok rendesen, tévképzeteim vannak, magamban beszélek stb.
2009. márc. 31. 22:46
2/11 anonim válasza:
Azt hiszem igen, tudatosan élek, cselekszek.
Próbálok előre gondolkodni, tervezni, beosztani. Nem mindig sikerül... Általában megpróbálok célokat elérni, aztán újakat felvenni. Igyekszem megismerni a környezetemet, főleg ami érdekel belőle, a lehetőségeimet, a világot.
2009. márc. 31. 22:50
3/11 anonim válasza:
én sajnos vegetáló lénynek érzem magam. ezért állandóan önmagam fejlesztésére koncentrálok, rég fixa ideává alakult...
2009. ápr. 1. 00:32
4/11 anonim válasza:
teljes mértékben
2009. ápr. 1. 08:22
5/11 anonim válasza:
jah
2009. ápr. 1. 09:40
6/11 anonim válasza:
Igen, én ugy érzem!
Mind a munkámban, a családi és párkapcsolatomban. Ugy a környezettudatosság bennem van, mint a vásárlásnál a körültekintés!
2009. ápr. 1. 14:02
7/11 anonim válasza:
Hát én nem, nagyon nem. Mivel egy csicska faszláma hülye gyereknek tartom magamat. És mindig úgy érzem, h mindenki ellenem van.. mindenki rajtam röhög.. mindenen stresszelek meg egyéb kellemes kis dolgok :@
Depressziós és szociofóbis vagyok.. :S:S
2009. ápr. 1. 16:55
8/11 anonim válasza:
szociofóbiás*
2009. ápr. 1. 16:55
9/11 anonim válasza:
Igen egyértelműen, és kislány korom óta. Ha kitűztem egy célt, azt bármiáron elértem. (nem tettek a se..em alá semmit!)
24/L
2009. ápr. 3. 02:42
10/11 anonim válasza:
Annak tartom magam, de szerintem a tudatos életvitelhez is fel kell nőni, nem jön csak úgy magától. Nekem személy szerint az a stratégiám, hogy kitűzök egy nagyobb, hosszabb távú célt és sok kisebb, rövidtávút, amolyan mérföldköveket. Ezek azt az utat szegélyezik ami a hasszútávú célok eléréséhez vezetnek. Kb. 12 éve kezdtem el így gondolkodni és eddig bejött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!