Nem látom a reményt az életemben. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Eljutottam arra a pontra, hogy nem érzek már semmi képességet magamban a változtatásra. Mintha belefagytam volna egy mozdulatlan, szürke pillanatba, és az élet, ami előttem áll, csak ennek a pillanatnak az ismétlődése lenne, amíg egyszer meg nem halok.
Nem tudok kapcsolatot teremteni nőkkel. Körülöttem mindenkinek boldog kapcsolatai vagy kalandjai vannak, én pedig egyedül vagyok évek óta, nem értem nőhöz már nem is tudom mióta.
Nem érdekel, amit tanulok, de már késő váltani, és ezzel kell majd foglalkoznom.
Minden ötletemhez, amivel változtatni tudnék, pénz kéne, de nincs pénzem, munkát pedig nem találok.
Nem látom a kiutat.
2012. okt. 15. 09:48
1/6 anonim válasza:
pszichológus minél előbb, míg nem késő!
2/6 anonim válasza:
Én tökéletesen megértelek! Talán most mászok ki abból a gödörből, amibe te most kezdessz belesni. Hány éves vagy? Mit tanulsz?
3/6 A kérdező kommentje:
23 vagyok. Közgázt.
2012. okt. 15. 10:34
4/6 anonim válasza:
Ó akkor fel a fejjel, nagyon fiatal vagy. Remélem hamar kihúzod magadat ebből az állapotból! Én úgy érzem nekem menni fog, pedig nagyon kilátástalan minden körülöttem. Negatív kisugárzású emberek meg nem vonzanak senkit sem, így persze, hogy nem tudsz kapcsolatot teremteni, nemhogy nőkkel de senkivel sem. Próbálkozz, és akard nagyon a változást. Ha nem tudom rávenni magadat akkor tényleg fordulj szakemberhez! Én kívánom neked a legjobbakat tiszta szívemből!
5/6 anonim válasza:
Pedig szerintem 23 évesen nem kell ezt a dolgot ennyire tragikusan felfogni. Az jó, hogy felismerted a problémád, és szerintem próbáld meg az energiád abba belefektetni, hogy változtass ezen. Menj el bulizni, vagy járj el olyan helyekre, amik vonzanak. Ha vannak barátaid, akkor menj el velük néha, és az ő baráti társaságukat is megismerheted. Szerintem minden embernek maga kell a változtatás. Hiába megy pszichológushoz, ha nem érti meg, nem hajlandó a változásra, akkor az sem ér semmit.
6/6 anonim válasza:
Pszichológus talán rádöbbenti arra, hogy saját maga felelős az életéért. Amit leélhet élvezettel is és siránkozhat meg gyűlölhet mindenkit is akár. Ő döntése egy és egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!