Miből és hogyan lehetne elég erőt gyűjteni az élethez, ha nem szeretek senkit és engem sem szeret senki?
Figyelt kérdés
Nincsenek kapcsolataim. Elsőre biztos sokan azt kérdeznétek, miért nincsenek és tanácsolnátok, hogy változtassak ezen. Viszont, ha ettől eltekintünk és elfogadjuk, hogy mindegy miért, de nincsenek....akkor lehet-e bármi más annyira fontos, hogy ez a hiány ne ütközzön ki nap, mint nap és akár egyedül le lehessen élni egy egész életet?
Írhattok saját tapasztalatot is, vagy csak az elképzeléseiteket.
2012. okt. 13. 16:18
21/21 anonim válasza:
én is magányos ember vagyok, a tetsmozgás segíthet. valami sport. önfejlesztő könyvek talán. jó hobbi a csajok cukkolása, olyan hisztiket le tudnak vágni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!