Miből és hogyan lehetne elég erőt gyűjteni az élethez, ha nem szeretek senkit és engem sem szeret senki?
Nincsenek kapcsolataim. Elsőre biztos sokan azt kérdeznétek, miért nincsenek és tanácsolnátok, hogy változtassak ezen. Viszont, ha ettől eltekintünk és elfogadjuk, hogy mindegy miért, de nincsenek....akkor lehet-e bármi más annyira fontos, hogy ez a hiány ne ütközzön ki nap, mint nap és akár egyedül le lehessen élni egy egész életet?
Írhattok saját tapasztalatot is, vagy csak az elképzeléseiteket.
Nem azért ez a kikötés, mert soha nem szeretnék kapcsolatokat kialakítani, hanem mert ha nem így teszem fel a kérdést, mindenki abban próbálna segíteni, hogyan lehetnének kapcsolataim. Bár lehet nem akarok elzárkózni teljesen az emberektől, mégis előfordulhat hogy most ez van és talán egy darabig így is marad.
Valóban nincs motivációm bármi célt is elérni. De nekem már a mindennapi apró dolgokhoz sincs késztetésem, amik által -a Te szavaiddal élve-, egészségesen élhetnék.
a válasz pont azért komikus, mert maga az emberi kapcsolatok teszik értékessé és élvezhetővé az életet. elvégre te magad is egy másik embertől kértél segítséget akkor, és most is azt teszed. :)
tehát a legjobb pont az lenne, ha nagyon kevés, de meghatározóan fontos emberrel élnéd az életed, akik közt boldog lehetsz, akik megmozgatnak (ösztönöznek, boldoggá tesznek - és e kettő egymást generálja)
abban amúgy sem tudnék tanácsot adni, hogy barátkozz, mert egy bizonyos igényesség felett NINCS EMBER akivel érdemes lenne, szóval ettől megkíméllek.
1. és 7. vagyok megint.
Én is pótolni próbálom, de úgy látom, nem lehet.... Egy űr van körülöttem, egy vákuum, a kis pótcselekvés szerű hobbijaim (amik egyébként nagyon értékesek meg minden) nem töltik be.... Sajnos ez a helyzet.
nem szeretnél egy kiskutyust? :) (sokszor alkalmazzák pszichológiai eseteknél is)(nyitottabb leszel általuk, jobb kedved lesz, stb..., sétálni is viheted, s akkor te is mozogsz, ami alapból jobbá teszi a napodat)
Nekem vannak kapcsolataim, tehát anélkül nem tudom mennyire teszi jobbá az életedet egy házikedvenc, de én imádom az állatokat, s imádok velük foglalkozni, szerintem te se lehetsz nagyon más véleményen :)
hát ha kuytusról van szó, akkor még van olyan lehetőség, hogy felkeresel egy menhelyet, s megmondod, hogy szeretnél segíteni nekik, s akár elvinnél 1-2-t néha sétálni is :) olyan szomorú, hogy szegények nem mehetnek el onnan, lehet, hogy soha nem is lesz családjuk, legalább szerzel nekik pár szép napot :)
Otthonra tudom még ajánlani a törpe hörcsögöt :D vateráról lehet olcsón ketrecet találni, mert pénzkidobás újat venni, mikor találsz egy csomót, amiben csak 1 hörcsög élt, aztán ráuntak, s eladnák a ketrecet. Szegények nem élnek sokáig, de ha hozzádszoknak, nagyon aranyosak tudnak lenni :D Imádom nézni, mikor kiveszem őket, s mindig megpróbálnak megszökni XD Almot meg pár száz forintért lehet venni, s a kaja se drága :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!