Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mit kéne tennem?

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, ugy érzem hogy nem számitok sehol, nincs barátnöm, focizom, most mentem egy másik klubba az elözöben igazságtalanul keveset játszottam ezért váltottam de nagyon hiányoznak a régi csapattársak, velük lehetett röhögni poénkodni, de most nehezen megy a beilleszkedés, és legbellül érzem, hogy az edzö itt nem szánit rám persze én nem ebböl akarok megélni ez csak "szorakozás", de most már nem érzem annak. Gyenge tanulo vagyok egy viszonylag erös suliban, de oda sem szeretek járni, mert ált. isk-ban sokkaljobb volt az osztály "felnéztek rám", nekem volt szinte a legnagyobb szám és ez hiányzik, most csak egy szürke vagyok a sok közül. A szorakozást már csak a tippmix(szerencsejatékok)-ban(nem szenvedély szinten) és az egyetlen barátommal valo kockulásban találom. "bulizni" a régi csapattal voltunk néha de most megszünt ez is. szerintetek mit csináljak? hagyjam ott a csapatot? nem szeretek oda járni. vagy maradjak hátha jobb lesz?
2012. okt. 11. 23:35
 1/1 Netti_1031 válasza:

Szia!

Ez valószínűleg a "kamasz-kor" miatt lehet, hogy sehol sem találod a helyed, ilyenkor semmi sem jó..

Ahhoz, hogy beilleszkedj valahova neked is kell tenned érte. Kezdeményezni a társaid felé, vagy ha ők kezdeményeznek feléd ne legyél elutasító.

Ha nagyon nem szeretsz ott lenni akkor felesleges kínoznod magad.. Inkább keress egy másik helyet ahol remélhetőleg jobban fogod érezni magad. :)

Üdv.

2012. okt. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!