Mit kéne tennem? 21L

Figyelt kérdés
Sajnos mostanában elég sok időt töltök egyedül itthon. Olyankor szinte semmi értelmeset nem csinálok. A barátaim nem érnek rá találkozni, csak ritkán. Egyedül meg mit csinálhatnék? Jó lenne új embereket megismerni, hasznosabban eltölteni az időt. Jó lenne azt érezni, hogy pörög az élet és emberekkel vagyok körülvéve. Mert így teljesen megkeseredek már lassan. Sajnos nincs pénzem tanfolyamokra járni. Munkalehetőség meg nincs errefelé. A sulit már lassan befejezem. Mit csinálhatnék?

2012. aug. 11. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Keress beszélgető partnereket online itt vagy máshol.Amilyen emberek itt vannak biztos állíthatom,hogy máshol nem találsz ilyeneket.
2012. aug. 11. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nálad ez mióta tart, de én már négy éve vagyok teljesen egyedül, szinte izolált magányban. Olvasni pl. nem szeretsz? Vagy filmeket nézni? Egyedül is lehet hasznosan tölteni az időt. Esetleg tanulhatnál valami új nyelvet.

Én már megszoktam a magányt. Persze hiányzik egy partner, de ez van. Remélhetőleg egyszer én is találok.

23F

2012. aug. 11. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:

ezzel én is pont így vagyok:/

megkérdezhetem h hova valósi vagy?

2012. aug. 18. 00:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Kínos ez a csend
2012. okt. 8. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Mit kéne tenned? Válaszolnod kellene. Hol laksz?
2012. okt. 8. 23:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne tegyél semmit. Nagyon sok idő múlva rájössz hogy nincs is szükséged barátokra. Nekem ezt nem mondta el senki, neked ennyi előnyöd van. Ha a szervezeted úgy alkalmazkodik mint az enyém, akkor lehet skizofrén leszel, szívtelen, sosem fogsz sírni. Kiürülsz, kimért leszel és komoly, halhatatlan. Lehet hogy félni fognak tőled. Semmit sem fogsz csinálni, mégsem fogsz unatkozni. A napi programod az lesz hogy ülsz, állsz, fekszel, setálsz a természetben, gondolkodsz a jövőn, vagy csak kikapcsolod az agyad. Nem fogsz érezni fájdalmat, nem fogsz táplálni érzelmeket, nem leszel szerelmes. Nem is lesz szükséged ezekre. De ahoz hogy mind ezt véghez vidd, neked is el kell pusztulnod

978/F

2012. dec. 10. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!