Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kéne tennem hogy legyen...

Mit kéne tennem hogy legyen barátnőm?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és szeretnék egy barátnőt de egyszerűen nem merek odamenni senkihez mert nagyon félek nem fényezem magam de szerintem nem vagyok csúnya (kicsit ducibb de tényleg nem vészes!)mit kéne tennem hogy ne legyek beszari és odamegyek mit mondjak ?! attól félek hogy lesokkolok és csak makogok összevissza
2012. febr. 12. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A makogás is lehet cuki. :)

Mondjuk olyan lányt pályázz meg, aki nem foglalt, korodbeli, és tudtok is valamiről közösen beszélni. Odamész, bemutatkozol. Megmondod, hogy hallottad, hogy jó matekból, nincs-e kedve segíteni neked. Vagy hogy nagyon csinos, és szívesen elmennél vele jégkorizni, lenne-e kedve hozzá.

2012. febr. 12. 14:48
 2/7 A kérdező kommentje:
ez 1 nek jó köszönöm esetleg más szöveg? :D
2012. febr. 12. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindig a helyzetnek megfelelően kell. Semmi extrát ne vess be, csajozós szöveget meg pláne nem, mert vagy nem jön be, vagy kinevet a csajszi.

Pl a természetimádó lányokat meghívhatod kirándulni, és mindegyikőtök vigye a kis baráti kompániáját, hogy meglegyen a hangulat is. Tábortüzet is rakhattok, hátha akkor már rá lehet cuppanni a kiszemeltre. :) Nem bevonszolni a bokorba, csak kettesben beszélgetni.

Hol akarnál ismerkedni amúgy?

2012. febr. 12. 14:54
 4/7 Gatyagumi válasza:

Hallgass LFA-ra! Nagyon jókat mond.

Győzd le a félénkségedet és beszélgess, add magad, aztán minden kiderül! :-)

Hajrá!!!

2012. febr. 12. 15:05
 5/7 A kérdező kommentje:
suliba van egy lány akivel a zenéről szoktunk néha beszélgetni mert pont ugyanazt szeretjük és nagyon szimpatikus nekem csak tényleg jó barátom és nem akarom hogy amiatt legyünk rosszba mert bepróbálkoztam
2012. febr. 12. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a barátság fontosabb, ne erőltesd. Ha mégis szeretnéd, hogy legyen valami, járjatok el kettesben valahová, és legyél figyelmes a csajjal. Jól fog neki esni, és felderenghet benne, hogy neki te kellesz. Ha nem történik ilyesmi, akkor legalább megpróbáltad.
2012. febr. 12. 15:16
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen sok erőt adtál :D
2012. febr. 12. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!