Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kicsit felnyitná a szemét, ha...

Kicsit felnyitná a szemét, ha beszólnék neki?

Figyelt kérdés

15 vagyok.. anyám úgy kezel mint a 12 éveseket...

minden haverom szánalmasnak tartja.. arra gondoltam legközelebb ha olyat mond, hogy "engem nem érdekelnek a többiek" akkor megmondom neki.. hogy röhögnek rajta hogy milyen szánalmasan próbál megvédeni mindentől.. ráadásul fiu vok, szal .......

2009. aug. 5. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben azt akarod, hogy mégjobban gátoljon és 8 évesként tekintsen rád, tedd csak nyugodtan. Egyébként ne. Csak rontanál a helyzeten.
2009. aug. 5. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy még te olyan nagy fiú, hogy anyádnak beszólogass, ráadásul ettöl még nem is leszel menö, inkább te leszel a szánalmas!

Tudod mit? Inkább hallgass az anyádra és adj hálát az égnek, hogy van anyád!!!

2009. aug. 6. 00:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én megértem a helyzetedet, és tudom, hogy most a lázadó korban vagy, amikor már önállósulni akarsz, és szabadon élni. Ezt némelyik anyuka vagy megérti, vagy nem. És a te esetedben az utóbbi áll fent. De soha, semelyik helyzetben sem szabad megaláznod saját anyádat. Hidd el, én tudom, mert régen ugyan olyan voltam mint te, csak lányban, és sok rossz dolgot tettem az anyámmal, csalódnia kellett bennem, mert olyan rosszul bántam vele, de mára már nagyon bánom, és mindent visszacsinálnék, de nem lehet... Ma már tudom, hogy sokkal jobban jártam volna akkor, ha türelmes vagyok és várok, tedd te is ezt, akkor meg fog bízni benned, és bízni fog annyira is, hogy elengedjen téged a haverokkal. :)
2009. aug. 6. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Örülj neki ,hogy még valaki törődik veled úgy ,hogy fejezdbe ezt a szánalmas serdülő kori siránkozásaidat , és halgass anyucira, mielött még valaki beveri azt a pattanásos kis pofikádat
2009. aug. 6. 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:

az a baj.. hogy tudom hogy ő csak jót akar.. és nem is akarok vele soha összeveszni.. sose tudok vele összeveszni mert szeretem általában.. tudom hogy nem kéne vele összevesznem ezért nem is tudok..

de olyanokon nyavajog, hogy "11ig gépezhetek, és örüljek neki, nyáron tovább engedi" (ahoz képest most is ittvok :D)

meg 9re haza kell mennem.. és ez így nyáron nagyon zavaró.. mikor minden haverom 11-12 ig kintlehet, mert faluban lakunk, 10 után csont üresek az utcák.. anyám meg olyanokkal jön hogy kóborkutyák megtámadnak meg romák kifosztanak meg agyonvernek.. meg ránkgyútják az erdőt..

2009. aug. 7. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!