Kicsit felnyitná a szemét, ha beszólnék neki?
15 vagyok.. anyám úgy kezel mint a 12 éveseket...
minden haverom szánalmasnak tartja.. arra gondoltam legközelebb ha olyat mond, hogy "engem nem érdekelnek a többiek" akkor megmondom neki.. hogy röhögnek rajta hogy milyen szánalmasan próbál megvédeni mindentől.. ráadásul fiu vok, szal .......
Nem vagy még te olyan nagy fiú, hogy anyádnak beszólogass, ráadásul ettöl még nem is leszel menö, inkább te leszel a szánalmas!
Tudod mit? Inkább hallgass az anyádra és adj hálát az égnek, hogy van anyád!!!
az a baj.. hogy tudom hogy ő csak jót akar.. és nem is akarok vele soha összeveszni.. sose tudok vele összeveszni mert szeretem általában.. tudom hogy nem kéne vele összevesznem ezért nem is tudok..
de olyanokon nyavajog, hogy "11ig gépezhetek, és örüljek neki, nyáron tovább engedi" (ahoz képest most is ittvok :D)
meg 9re haza kell mennem.. és ez így nyáron nagyon zavaró.. mikor minden haverom 11-12 ig kintlehet, mert faluban lakunk, 10 után csont üresek az utcák.. anyám meg olyanokkal jön hogy kóborkutyák megtámadnak meg romák kifosztanak meg agyonvernek.. meg ránkgyútják az erdőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!