Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy érzed most magad? Miért...

Hogy érzed most magad? Miért nem bulizol éppen?

Figyelt kérdés

2012. okt. 6. 22:06
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Én csak házibulikba járok, ha meghívnak. Ott a jó, nem a tömött szórakozóhelyeken, mindenkit ismersz, olyan zene van amit tényleg szeretsz is, és olcsóbb a pia :)
2012. okt. 7. 01:11
 32/34 A kérdező kommentje:

23:

Nem csak ott, de Te talán sehol nem érzed jól magad, vagy túl merev vagy, ha kikiáltasz 16-nak ennek alapján. 24 vagyok. És imádom, mert imádok pörögni. :) Sőőt még nálam idősebbek is járnak csomóan, nem véletlenül vannak 24-5 feletti termek, vagy még idősebb korosztályoknak...Nem tudom ezzel mi bajod van.

De ezektől függetlenül nem vagyok butus ostoba picsogó csaj, inkább természetes, nem értem, miért kell elítélni, talán még nem buliztál jót. Vagy lehet. De attól, hogy valaki máshogy érzi jól magát, mondom neked 50esek is járnak discoba, azt nem kell rögtön le16ozni és hülyézni. De ha olyan értelmes vagy, mint azok , akik szerinted nem járnak h.lye bulikba, akkor ezt amúgy is tudod.:) 

És ne értsd félre, nem kötekedni akarok, de most így sikerült megfogalmazni. :)

2012. okt. 7. 10:32
 33/34 anonim ***** válasza:
Jól vagyok és hulla fáradt. Ezért nem bulizom éppen, hanem itt lógok és ostoba válaszokat adok, ostoba kérdésekre. :)
2012. okt. 7. 22:55
 34/34 anonim ***** válasza:
Úgy vagyok, mint az idő. Azért nem vagyok buliban, mert nem hívtak.
2012. okt. 7. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!