Volt már olyan, hogy annyira elégedetlen és szigorú voltál magaddal, hogy a jellemed fejlesztése érdekében valami olyasmibe hajszoltad magad, amihez semmi kedved?
Szerintem van. Csak te már most a végére koncentrálsz. Ha végigcsinálod, olyan nics hogy ne fejlődj valamilyen szinten. Tudod, "Győzd le magad a lényeg." Mindenből tanulsz, minden amit csinálsz abból fejlődsz.
Csak most látod így, csinálj végig valamit és utána tedd fel a kérdést több lettél-e tőle. Akkor lesz jó, amikor ez a kérdés már nem is fog foglalkoztatni, eszedbe sem fog jutni.
Van egy arc, az a taktikája, hogy 30 napig csinál valami olyan dolgot amit előtte soha. Így fejleszti magát. Matt Cutts a neve és a Google-nél fejlesztő.
Kapcsold be a Hungarian - magyar feliratot, ha nem értesz angolul.
Dupla regisztráció? :D
Nah mindegy. Szerintem meg mindenki így van vele.
Miért van az embernek kedve minden nap dolgozni?
Én szívem szerint otthon tespednék egész nap az ágyamban és neteznék, vagy tvznék, filmet néznék nonstop, piálnék, csokit zabálnék meg mittomén még mit.
Ehelyezz külföldön dolgozom az elmúlt 7 hétben 1 nap kimenőm se volt.
Közben készülök egy rakat vizsgára, a fejem lassan szétszakad hogy munka után hajnal 1-2-kor még a vizsgakérdéseket gyakorolom.
Az egyetlen boldogságom az a 2-3 óra kimenő hétközben amikor vásárolhatok. Este is kimehetek, de hulla vagyok, meg nem is ismerek itt senkit és másnap megint munka.
Jah és mivel férfi sincs nagyon körülöttem azt hiszem beleszerettem a ca. 60 éves főnökömbe... gratulálok magamnak 21 évesen...
És mindezt azért csinálom hogy jövő szeptembertől ide járhassak egyetemre és már legyen valamennyi félretett pénzem.
Megkínzom magam, eladom kilóra a szabadságom azért mert abban reménykedem hogy ez egy felsőbb cél érdekeit szolgálja.
2. vagyok, jah van célom, de nagyon ajánlom neki hogy legalább olyan boldogsággal töltsön el a pillanat amikor elérem mint amilyennek gondolom mert különben lekaszabolom magam hogy ennyi energiát feccöltem bele és nem tesz boldoggá :D
Most amúgy elvagyok, a kemény munkáért kárpótol a hely ahol élhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!