MI az hogy személyiség fejlesztése és hogy lehet azt elérni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 22:02
1/2 anonim válasza:
Hát, biztos van rá más módszer is, de én úgy fejlesztettem a személyiségem, hogy sokat olvastam, és sok elgondolkodtató filmet néztem mindig is. Nem is igazán egy tudatos dolog volt ez, én ilyen vagyok, szeretek saját magamon gondolkodni, megismerni önmagam, és az ilyen dolgok + az én és a társadalom összehasonlítása segít ebben. Szerintem nem mindenki képes erre amúgy, a legtöbb ember csak leéli az életét, úgy hogy nem is tudja igazából ő kicsoda.
2/2 anonim válasza:
beszélgetésekkel főként, bármiről bárkivel, lehetőleg minél több különböző emberrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!