Tegnap voltam a csapattal inni,mert az egyik tagunk sajnos kulfoldre koltozik es bucsubulit tartottunk Neki!:)
Hat hogy is mondjam...igazan elbucsuztattuk...ugyhogy ma orulok hogy elek!:D
Én is szoktam "depizni", csak mostanság szoktam rá a piára. Anya biztosan szeret tédeg, ha tudná, hogy depis vagy, biztosan segítene rajtad, aztán pedig mehetnétek együtt bulájba VAGY: sokkal jobb dolgokat is tehetnétek, amitől garantáltan múlik a depi. :-) ez nálam szinte mindig bejön, bár most lehet, jólelk ellátni a bajomat:-)
Írd meg, miért vagy depis barrát! Aztán koccinthatunk virtuálisan.(9)
Anya nálad tényleg anya=anyukád...
Apa nálam apa=férjem....
Ez tetszik!:-)Látod, mindegy a kor, mindenki érez hasonszőrű dolgokat! Menjünk el mindketten a jövő héten! Talán jobb lesz a kedvünk....kitartás!
Nem tudok menni jövő héten sajna...még egy ideig biztos nem.
Apa? férjem sincs, pasim seeeee, nem hogy apa....most lehet jót tenne pedig ... :/
nem az a fajta vagyok aki jár a haverokkal bulizni, inkább az értelmesebb beszélgetéseket kedvelem, buliba ilyenekkel nem találkozom:\
19f
Kedves kérdező! Szerinted csak buliban érezheti jól magát az ember? 16 évesen igen...de szerintem elég sokféleképpen lehet jól érezni magunkat, nem hely hanem társaság kérdése.
De majd rájössz ha elmúlsz te is 18 meg 20,hogy nem a buli az élet, és igen jól érzem magam, és nem nem bulizom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!