Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy érzed most magad? Miért...

Hogy érzed most magad? Miért nem bulizol éppen?

Figyelt kérdés

2012. okt. 6. 22:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Tegnap voltam a csapattal inni,mert az egyik tagunk sajnos kulfoldre koltozik es bucsubulit tartottunk Neki!:)

Hat hogy is mondjam...igazan elbucsuztattuk...ugyhogy ma orulok hogy elek!:D

2012. okt. 6. 22:46
 22/34 A kérdező kommentje:
Most, hogy mondjátok, jobb is, hogy nem megyek, így nem vagyok hulla és másnapos 3 napig :D kiesne fél hetem :D
2012. okt. 6. 22:48
 23/34 anonim ***** válasza:

Én is szoktam "depizni", csak mostanság szoktam rá a piára. Anya biztosan szeret tédeg, ha tudná, hogy depis vagy, biztosan segítene rajtad, aztán pedig mehetnétek együtt bulájba VAGY: sokkal jobb dolgokat is tehetnétek, amitől garantáltan múlik a depi. :-) ez nálam szinte mindig bejön, bár most lehet, jólelk ellátni a bajomat:-)

Írd meg, miért vagy depis barrát! Aztán koccinthatunk virtuálisan.(9)

2012. okt. 6. 22:51
 24/34 A kérdező kommentje:
Anya ponthogy rátett egy lapáttal...amúgy tényleg jó, hogy jzan vagyok, de ha ott lennék, és pörögnék, ismerkednék, pasiznék, táncolnék, az hiányzik :(
2012. okt. 6. 22:53
 25/34 anonim ***** válasza:

Anya nálad tényleg anya=anyukád...

Apa nálam apa=férjem....

Ez tetszik!:-)Látod, mindegy a kor, mindenki érez hasonszőrű dolgokat! Menjünk el mindketten a jövő héten! Talán jobb lesz a kedvünk....kitartás!

2012. okt. 6. 22:59
 26/34 A kérdező kommentje:

Nem tudok menni jövő héten sajna...még egy ideig biztos nem.

Apa? férjem sincs, pasim seeeee, nem hogy apa....most lehet jót tenne pedig ... :/

2012. okt. 6. 23:01
 27/34 anonim ***** válasza:
Ha elmennél jövő héten, még az is megeshet, hogy találnál valakit, aki kihúz a sz@rból!
2012. okt. 6. 23:05
 28/34 anonim ***** válasza:
hétvégén nem szokásom, inkább majd kedden pl :D meg most héten sikerült a kelleténél többet inni
2012. okt. 6. 23:15
 29/34 anonim ***** válasza:

nem az a fajta vagyok aki jár a haverokkal bulizni, inkább az értelmesebb beszélgetéseket kedvelem, buliba ilyenekkel nem találkozom:\

19f

2012. okt. 6. 23:52
 30/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Szerinted csak buliban érezheti jól magát az ember? 16 évesen igen...de szerintem elég sokféleképpen lehet jól érezni magunkat, nem hely hanem társaság kérdése.

De majd rájössz ha elmúlsz te is 18 meg 20,hogy nem a buli az élet, és igen jól érzem magam, és nem nem bulizom!

2012. okt. 7. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!