Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Aki jól néz ki annak takargatn...

Aki jól néz ki annak takargatnia kell magát, aki meg undorító az bátran mutogathatja?

Figyelt kérdés

Egyik nap olyan kedvem volt, és trikóba jöttem iskolába. Mivel sportolok, megvan az ahoz való testalkatom, és jól állt. Osztályfőnököm viszont ahogy meglátott, a következő szavakkal illetett: "Most menjél egy kört az udvaron, feszítsél a csajoknak, aztán takarodjál hazafele és vegyél fel magadra valamit, ne itt keménykedjél!"

Azért vicces ez, mert két méterre tőlem ült egy 100kg körüli lány, 3 számmal kissebb pi.csagatyában, a tangája 10cm-re felhúzva, és természetesen a felsője is olyan feszes volt, hogy az összes hurkáját kiadta. Ráadásul még a csöcsei háromnegyede is kint volt. Rá természetesen egy rossz szava nem volt. És soha nincs egyetlen tanárnak sem, nekem viszont több tanár is beszólt aznap.

Én, aki vékony vagyok, már azért is meg vagyok szólva, ha felveszek egy szaros atlétát. Aki meg enyhén szólva rossz látvány, az bátran mutogathatja magát, elvégre is ez a világ leg szebb, leg természetesebb dolga. Egyébként ugyan ez a helyzet a ribancokkal is, akik nem hogy a csöcsüket kipakolják, de a cicanadrágot is belehúzzák a nemiszervükbe, hogy "tevepata" formát adjon. Őrájuk senki nem szól.

Hol itt a logika? Nem egyszer tapasztaltam már, hogy aki jól néz ki az szégyellje el magát, aki meg nem, abba meg súlykolják, hogy legyen rá büszke.

2012. okt. 5. 23:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű, buszsofőrnek be lehet szólni, de a tanár az már necces, felzavar az igazgatóhoz és egy szavába kerül hogy kirúgasson. Vagy nálatok máshogy megy?
2012. okt. 7. 17:05
 12/13 anonim ***** válasza:
nem, csak éppen ha ő is köcsög, akkor mindegy a kor
2012. okt. 7. 18:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Jah, abban egyet értek :D
2012. okt. 7. 20:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!