Aki jól néz ki annak takargatnia kell magát, aki meg undorító az bátran mutogathatja?
Egyik nap olyan kedvem volt, és trikóba jöttem iskolába. Mivel sportolok, megvan az ahoz való testalkatom, és jól állt. Osztályfőnököm viszont ahogy meglátott, a következő szavakkal illetett: "Most menjél egy kört az udvaron, feszítsél a csajoknak, aztán takarodjál hazafele és vegyél fel magadra valamit, ne itt keménykedjél!"
Azért vicces ez, mert két méterre tőlem ült egy 100kg körüli lány, 3 számmal kissebb pi.csagatyában, a tangája 10cm-re felhúzva, és természetesen a felsője is olyan feszes volt, hogy az összes hurkáját kiadta. Ráadásul még a csöcsei háromnegyede is kint volt. Rá természetesen egy rossz szava nem volt. És soha nincs egyetlen tanárnak sem, nekem viszont több tanár is beszólt aznap.
Én, aki vékony vagyok, már azért is meg vagyok szólva, ha felveszek egy szaros atlétát. Aki meg enyhén szólva rossz látvány, az bátran mutogathatja magát, elvégre is ez a világ leg szebb, leg természetesebb dolga. Egyébként ugyan ez a helyzet a ribancokkal is, akik nem hogy a csöcsüket kipakolják, de a cicanadrágot is belehúzzák a nemiszervükbe, hogy "tevepata" formát adjon. Őrájuk senki nem szól.
Hol itt a logika? Nem egyszer tapasztaltam már, hogy aki jól néz ki az szégyellje el magát, aki meg nem, abba meg súlykolják, hogy legyen rá büszke.
Szoknyában is hazaküldenének, mert fiú vagy.
A trikó fiúknál alsóruha, olyan, mintha a lány kombinéban menne suliba.
Ez van.
Tudtam hogy valaki felhozza ezt... nincs nagy egóm, maradjunk annyiban, ezt egy kérdés alapján ne ítéld meg. Lányoknak többet lehet, mi? Mert a perverz igazgatóúrnak néha ki kéne verni valamire, ugye? :) Egyébként felhozhatok nemlányokat is: mikor egy hímnemű egyed női feszülős gatyát rózsaszín pólóval felvesz, mellé FÜLBEVALÓ és zselés haj. Ennyi erővel szoknyába is jöhetne, nem? Mégse szól be neki senki. Miért? Mert a szar kinézet a természetes.
A trikó alsóruházat... könyörgöm, 2012-ben élünk! [link] ilyenekről ne mondja már nekem senki, hogy arra való hogy ruha alá vedd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!