Milyen véleményetek van egy ilyen lányról?
külső:barna hosszú göndör haj, kék szemek, pici száj,fül,
160cm magas és 58-60 kg, szeret öltözködni, és mindig kipróbálni valami újat...kicsit duci...kicsit..:D
belső/egyéb: megértő, nehezen veszi rá magát valami olyanra amihez nincs kedve, tisztelettudó, teljesen normális a kapcsolata a szüleivel ellenben a legtöbb több korabeli lánynak, szeret változatosan beszélni...már amennyit a szókincse megenged neki.. :D, jó tanuló, érettebb mint pl az osztálytársai, viszont sosem túl komoly kivéve ha olyan szituációba kerül. kicsit lusta...:D... nem szeret haragot tartani..nem is tud. a legtöbb esetben meg tud bocsájtani, érzelmes, és próbálja mindenben meglátni a jót, sosem hagyja ki a részleteket .legyen szó bármiről a részletekre mindig gondol, nem szereti ha lenézik vagy hülyének nézik..ez neki egy sértés, vallásos.. és még hisz több mindenben is... jól rajzol, énekel(mások szerint :D ) nagyon szereti a zenét....
még valami..ez a személy én vagyok.. :D
14/l
+ még egy dolog: szeretek egyedül lenni néha...nemszeretek pusziszkodni , ölelgetni valakit..(pl suliba).. csak akkor ha annak tényleg van oka, és tényleg szeretem azt a személyt. :D
sosem volt pasim..nem is tervezem mert túl fiatalnak tartom magam hozzá..
A gyakorikerdesek nem tarskeresesi oldal, en megeroszakoltam magam es elolvastam a hirdetesnek is beillo leirasod,de igazandibol nem tudom erre megis mit varsz? mondjuk sejteseim vannak de ha az akkor inkabb szanalmas vagy , remelem segitettem az onmegismeresben.;)Mondjuk ha nem vagy elegedett a szokincseddel , azon lehet javitani.Tudod konyvek...de abbol is a szinvonalasabbak. Azzal meg aztan marha nagy infot irtal ki magadbol, idezlek: nem szereti ha lenezik vagy hulyenek nezik....Most oszinten. szerinted van olyan eppelmeju ember aki ezeket szereti???( A mazochistakat en nem sorolom kozejuk.) Es mivel megerto vagy (ezt irtad magadrol) , remelem megerto leszel a valaszomat illetoen.
23.L
kedves első válaszoló.
teljesen megértem, hogy ezt túl gondoltad egy kicsit..vagy félreértetted. és azt is értem hogy te már 23 éves vagy..van egy saját gondolkozásod..kialakult a saját világnézeted.. tudod milyen vagy..hisz ismered magad.. én még nem..ezért tettem fel a kérdést... arra vagyok kíváncsi hogy az általam említett tulajdonságok milyen benyomást keltenek.
az bevallom hogy a fogalmazásom a fenti szövegben elég gyatra... ugyanis siettem..nem is tudom miért... de ha valakinek nem tiszta, szívesen leírom összeszedettebben.
első:
milyen társkeresési oldalról beszélsz? elment az eszed? vagy te mindenkit általánosítasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!