Ti mit gondoltok egy ilyen lányról?
Sziasztok:)
Elég sokat olvasok a facebookon h kiírják a lányok,fiúk h hogy kell pl egy bundás kenyeret megsütni,meg lefényképezik a szendvicset...
szeretném leírni hogy én milyen vagyok,és hogy mit gondoltok rólam?
16 éves lány vagyok,12-13 éves korom óta tudok főzni,takarítani,eljárok a boltba,besegítek mindenben.
Azért tanultam meg ilyen hamar mert anyunak elvolt törve a karja,leesett a lépcsőn,és így rám hárult. elnéztem tőle régebben,meg az elején mondta h mit hogy merre hány méter. nézegettem a netről a recepteket,mindent megfőzök,sütök amit kell,van már saját receptem is amit én találtam ki :D
de én nem rakom fel a facebook-ra h jajj ezt főztem,meg azt csináltam... A mai tiniknél ennyire "természetes" hogy nem tudnak egy szendvicset sem megcsinálni? Kinézetem: Nem vagyok tini rib*nc,de adok magamra,amit kell,emiatt sokan lekur.áznak,mert vasalom a hajam,meg ici picit sminkelem magam, nem sok ép hogy csak h kiemeljem a szemem. Miért átlagosítanak az emberek? hogy az összes tini r*hadék,meg csak "azon" jár az eszük,stb. Mit gondoltok így rólam? Szerintetek előny v hátrány ha elvégzek minden háztartási munkát? Büszkék lennétek a gyereketekre? Ma is főztem,sütöttem,ezután eltakarítottam mindent.Tanulási átlagom 3-4-es,nagyon erős suliba járok.mit gondoltok így leírás alapján? Köszönöm a válaszokat:)
sziasztok,további szép napot!
16L
Úristen, ugyan ilyen vagyok mégsem reklámozom magam. Csak mellettem nem ült senki,mikor még azt sem tudtam,hogy hogy kell főzni. Ki volt adva,hogy kislányom,dolgozok, főzd meg.Ha nem éhen maradsz.
Ne verd a mellkasod, egy csomó ilyen ember van.Nem vagy kivétel ,vagy különlegesség.
16L
#4 megelőzött.
Életkori sajátosság, hogy talán túlzóan is, de ilyenkor az emberek folyamatos visszajelzést várnak magukkal kapcsolatban. Bajnak nem feltétlenül baj, ez a személyiségkeresés ideje, szerintem belefér.
Ezért tesznek fel ők fotókat FB-ra, te meg ezért írsz ki kérdést a GYK-n. Ugyanazt csináljátok, csak más eszközzel.
Huuuuuu szupi király vagy!!!
Egy igazi töketes lány!!!!!
Na most hogy megnöveltem.az egodat már megyek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!