Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti mit gondoltok egy ilyen...

Ti mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Elég sokat olvasok a facebookon h kiírják a lányok,fiúk h hogy kell pl egy bundás kenyeret megsütni,meg lefényképezik a szendvicset...

szeretném leírni hogy én milyen vagyok,és hogy mit gondoltok rólam?

16 éves lány vagyok,12-13 éves korom óta tudok főzni,takarítani,eljárok a boltba,besegítek mindenben.

Azért tanultam meg ilyen hamar mert anyunak elvolt törve a karja,leesett a lépcsőn,és így rám hárult. elnéztem tőle régebben,meg az elején mondta h mit hogy merre hány méter. nézegettem a netről a recepteket,mindent megfőzök,sütök amit kell,van már saját receptem is amit én találtam ki :D

de én nem rakom fel a facebook-ra h jajj ezt főztem,meg azt csináltam... A mai tiniknél ennyire "természetes" hogy nem tudnak egy szendvicset sem megcsinálni? Kinézetem: Nem vagyok tini rib*nc,de adok magamra,amit kell,emiatt sokan lekur.áznak,mert vasalom a hajam,meg ici picit sminkelem magam, nem sok ép hogy csak h kiemeljem a szemem. Miért átlagosítanak az emberek? hogy az összes tini r*hadék,meg csak "azon" jár az eszük,stb. Mit gondoltok így rólam? Szerintetek előny v hátrány ha elvégzek minden háztartási munkát? Büszkék lennétek a gyereketekre? Ma is főztem,sütöttem,ezután eltakarítottam mindent.Tanulási átlagom 3-4-es,nagyon erős suliba járok.mit gondoltok így leírás alapján? Köszönöm a válaszokat:)

sziasztok,további szép napot!

16L

2012. aug. 2. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
rosszmájúskodás nélkül mégis mit akarsz hallani? H tökéletes vagy és minden kamasz hülye amúgy? szerintem elég egyértelmű h nem hátrány ha vki tud főzni, én is korán megtanultam. pont.
2012. aug. 2. 17:59
 2/9 bibus26 válasza:
Ha igaz,amit leírtál,akkor örülnék,ha a lányom lennél:)
2012. aug. 2. 17:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, ugyan ilyen vagyok mégsem reklámozom magam. Csak mellettem nem ült senki,mikor még azt sem tudtam,hogy hogy kell főzni. Ki volt adva,hogy kislányom,dolgozok, főzd meg.Ha nem éhen maradsz.

Ne verd a mellkasod, egy csomó ilyen ember van.Nem vagy kivétel ,vagy különlegesség.

16L

2012. aug. 2. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
ők facebookon dicsekednek te meg itt. semmivel sem vagy jobb náluk....
2012. aug. 2. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:

#4 megelőzött.

Életkori sajátosság, hogy talán túlzóan is, de ilyenkor az emberek folyamatos visszajelzést várnak magukkal kapcsolatban. Bajnak nem feltétlenül baj, ez a személyiségkeresés ideje, szerintem belefér.

Ezért tesznek fel ők fotókat FB-ra, te meg ezért írsz ki kérdést a GYK-n. Ugyanazt csináljátok, csak más eszközzel.

2012. aug. 2. 18:15
 6/9 anonim válasza:
Én most virtuálisan megsimogatjuk a buksidat, mert nagyon ügyes vagy...
2012. aug. 2. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Mikor olvastam a kérdést én is azt hittem itt fognak nyáladzani,hogy jajj de jó,meg minden,mondom majd elmondom a saját frankómat. :) De már leírták előttem. :)
2012. aug. 2. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Huuuuuu szupi király vagy!!!

Egy igazi töketes lány!!!!!

Na most hogy megnöveltem.az egodat már megyek is

2012. aug. 2. 21:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Na adj egy pacsit. Ugyan ilyen vagyok min Te főzök,mosok,takarítok meg ilyesmik. bár nem vagyok fényes tanuló az tény..
2012. aug. 3. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!