Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Eléggé visszahúzódó és zárkózott, ezt úgy értsd, hogy pl:. suliba nem megy oda senkihez csak úgy van. Nem puszligat körbe ott senkit, nem áll le úgy bratyizni, ha odajönnek hozzá beszélni akkor válaszol amúgy nem megy oda. /De ez nem csak suliba bárhol/

De sulin kívül nagyon színes életet él. Rendszeresen sportol, utazik. Személyiségét tekintve eléggé határozott és kiáll azért akit szeret, hatalmas a felelőség tudata, és elég kitartó / amit akar at eléri/.

Érdekli a magyaros témák. /magyar töri és a társai/

2012. aug. 8. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem szimpatikus, de nyilván azért, mert néha én is visszahúzódó vagyok (fiú és 18). Az, hogy nem puszilgatsz körbe senkit, nem feltétlenül baj, lehet, hogy érettebb vagy a legtöbb korodbelinél, ami nem feltétlenül baj. Próbálkozz ismerkedni néhány évvel idősebbekkel is, hátha velük jobban megy.
2012. aug. 8. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdekes kettősség. Talán valami lelki trauma érte az iskolában amiért ilyen zárkózott lett. Csúfolták vagy kiközösítették vagy esetleg csak nem akad ott senki akivel igazán szoros kapcsolatot alakított volna ki.
2012. aug. 8. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha sport közben találkozom vele, akkor meg tudom ismerni, és egy közös témánk is van, tehát lehet még nagyon meg is kedvelném.

Ha a suliban találkozok vele, nem biztos, hogy oda mennék hozzá. Ez sok mindentől függ, pl. milyen napom van amikor látom, Egyedül vagyok e vagy alapból társaságban, Unatkozónak, vagy gondolkozónak látszik, utóbbi esetben nem zavarnám meg. Könnyen lehet, hogy sosem ismerem meg ezek miatt, de ha így lenne, akkor csak egy idegen lenne a sok közül, és nem gondolnék róla se rosszat, se jót.

2012. aug. 8. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy normális. Nincs feltűnési viszketeksége, nem pusziszkodik, mint a mai libák. Ugyanakkor egészséges életet él :)
2012. aug. 8. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!