Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Barátságos vagyok ( a barátaim szerint is ), megértő, kedves, őszinte és pici :) Kapcsolatom sosem volt, de nem azért mert csúnya vagyok. Sok pozitív jelzést kaptam már és sokan próbálkoztak, de ennyi idősen nem szeretnék kapcsolatot. Most a sulira szeretnék koncentrálni. ( Nem vagyok stréber. Erős négyes tanuló vagyok ) Most fejeztem be az általánost. Főzni nem igazán tudok, csak könnyű ételeket, mert a szüleim nem igazán engedik. A gyerekeket imádom, unokaöcsémre, aki 5 éves sokszor vigyázom és elég jól kijövünk. A környékünkön elég sok a gyerek, ami néha idegesítő, de azért aranyosak :)
Mi a véleményetek rólam?
14L
Az, hogy még több pozitív visszajelzésre vársz, és/vagy unatkozol. Tisztában vagy a jó tulajdonságaiddal, akkor mi értelme ennek a kérdésnek? Mire vagy még kíváncsi? Hogy vadidegenek a te saját magadról alkotott véleményed alapján dicsérjenek? Nem értem.
18L
Király, csak így tovább.
A fiúk ráérnek :D
egyetértek az elsővel
dicsérni mindenki tudja magát, főleg ha ara vár hogy pár magáról írt sorból fényezzék az amúgy is nagy önképét
az embereket nem lehet a saját véleményük alapján megítélni, néha még a tetteikből is nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!