Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Barátságos vagyok ( a barátaim szerint is ), megértő, kedves, őszinte és pici :) Kapcsolatom sosem volt, de nem azért mert csúnya vagyok. Sok pozitív jelzést kaptam már és sokan próbálkoztak, de ennyi idősen nem szeretnék kapcsolatot. Most a sulira szeretnék koncentrálni. ( Nem vagyok stréber. Erős négyes tanuló vagyok ) Most fejeztem be az általánost. Főzni nem igazán tudok, csak könnyű ételeket, mert a szüleim nem igazán engedik. A gyerekeket imádom, unokaöcsémre, aki 5 éves sokszor vigyázom és elég jól kijövünk. A környékünkön elég sok a gyerek, ami néha idegesítő, de azért aranyosak :)

Mi a véleményetek rólam?

14L

2011. júl. 26. 15:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Az, hogy még több pozitív visszajelzésre vársz, és/vagy unatkozol. Tisztában vagy a jó tulajdonságaiddal, akkor mi értelme ennek a kérdésnek? Mire vagy még kíváncsi? Hogy vadidegenek a te saját magadról alkotott véleményed alapján dicsérjenek? Nem értem.

18L

2011. júl. 26. 16:02
 2/16 A kérdező kommentje:
azt kihagytam, hogy hisztis vagyok, és néha lusta, de azért nem mindig.
2011. júl. 26. 16:32
 3/16 Fuuton ***** válasza:

Király, csak így tovább.

A fiúk ráérnek :D

2011. júl. 26. 16:35
 4/16 anonim válasza:
szerintem meg beképzelt vagy :) nemértem ennek a kérdésnek a lényegit ugyanis semmit nem tudunk rólad mondani. te magad szerint olyan lány vagy aki majdnem tökéletes. és jó hogy nemakarsz kapcsolatot a suli miatt. de maga a kérdés hülyeség:))
2011. júl. 26. 17:28
 5/16 A kérdező kommentje:
Meglehet, hogy beképzelt vagyok. Arra lettem volna kiváncsi, hogy ezek alapján mi a véleményetek. Hosszabb életrajzot nem írok :D
2011. júl. 26. 17:53
 6/16 hot_kiss ***** válasza:
Olyan vagy, mint más. Ez a véleményem. :D
2011. júl. 26. 18:51
 7/16 extra special thanx ***** válasza:
nekem az a véleményem egy ilyen lányról, hogy remekül tud dicsekedni, és az 'életrajzából' épp csak a negatív dolgokat felejti ki. szerintem legyél reklámmenedzser...
2011. júl. 26. 21:41
 8/16 anonim ***** válasza:

egyetértek az elsővel

dicsérni mindenki tudja magát, főleg ha ara vár hogy pár magáról írt sorból fényezzék az amúgy is nagy önképét

az embereket nem lehet a saját véleményük alapján megítélni, néha még a tetteikből is nehéz

2011. júl. 27. 09:57
 9/16 anonim ***** válasza:
az elsővel értek egyet kiegészítve annyival, hogy a legjobb véleményt mindig az őszinte barátok adják.
2011. aug. 1. 01:48
 10/16 A kérdező kommentje:
soroljam fel a rossz tulajdonságaimat is? :D
2011. aug. 3. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!