Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Barátságos vagyok ( a barátaim szerint is ), megértő, kedves, őszinte és pici :) Kapcsolatom sosem volt, de nem azért mert csúnya vagyok. Sok pozitív jelzést kaptam már és sokan próbálkoztak, de ennyi idősen nem szeretnék kapcsolatot. Most a sulira szeretnék koncentrálni. ( Nem vagyok stréber. Erős négyes tanuló vagyok ) Most fejeztem be az általánost. Főzni nem igazán tudok, csak könnyű ételeket, mert a szüleim nem igazán engedik. A gyerekeket imádom, unokaöcsémre, aki 5 éves sokszor vigyázom és elég jól kijövünk. A környékünkön elég sok a gyerek, ami néha idegesítő, de azért aranyosak :)

Mi a véleményetek rólam?

14L

2011. júl. 26. 15:54
1 2
 11/16 extra special thanx ***** válasza:
légyszíves! de csak ha nem vesz igénybe több napot végigolvasni.
2011. aug. 3. 18:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Inkább azt írd le, hogy mi volt a szándékod ezzel a kérdéssel... ezt nem vágja itt senki.

(Mellesleg az első vagyok... látod, figyelemmel kísérlek... talán ez volt a szándékod? Több figyelem? Nem szégyen bevallani, sőt eggyel nőne jó tulajdonságaid száma. Végtelen+1)

2011. aug. 3. 21:00
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem, egyáltalán nem ez volt a szándékom, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, de igazatok van, a rossz tulajdonságaimat is felsorolom.

Először is hisztis vagyok, de szerintem majdnem tinilány így van vele. Pár ember kétszínűnek tart, de az már más tészta, hiszen meg kell ismerni előtte az embert. Eszembe is jutott, hogy mi értelme van ennek a kérdésnek, hisz úgy sem ismer senki. De ha már itt járok, folytatom tovább.

Nagyszájú vagyok, amin nem tudok változtatni, sajnos. Bunkó is tudok lenni, ha kihozzák belőlem. Szerintem ennyi.

Köszönöm azoknak akik jó- és rossz kritikákkal láttak el, és azoknak is, akik komolyan írtak.

2011. aug. 4. 12:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Na, amióta leírtam a rossz tulajdonságaimat, azóta senki sem ír :) :D
2011. aug. 5. 09:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Talán mert

a) van az embereknek más dolga is,

b) most mennyivel tudunk többet mondani rólad?

ctrl c + crtl v-vel meg lehet oldani, hogy más is leírja a kérdésedre a választ; ezen túl mi, idegenek mit tudnánk még hozzáfűzni?

Üdv: az első.

2011. aug. 5. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Csak a tisztán látás végett:

Ha őszintén leírod milyen vagy, akkor aki egyszerűen akar fogalmazni ugyanazt visszaírja 100% pontosan akkor az pont olyan mint a Te tulajdonságaid leírása, hiszen őszintén leírtad.

Ha próbál a sorok között olvasni és következtetni fogalmazásodból, írásmódodból, szórendből akkor az már valamilyen elemzés, de következtetés, nem lehet teljesen pontos, továbbá szubjektív: vagy jó véleménnyel van vagy nem.

Valaki megismerése elég bonyolult, pláne ha nem akarunk felületesek lenni: sok párkapcsolat évek, évtizedek után ér véget azzal, hogy na akkor ismerte ki és pont nem ilyet akart.

A madarat tolláról.. elv alapján inkább a barátaid, családtagjaid (talán elfogult) véleményét kérd ki, átlagold, így a szélsőségek kiesnek és ez vagy Te.

2011. aug. 24. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!