Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolnál egy ilyen lányról?

Mit gondolnál egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Aki éppen egy görkorin "száguldana" feléd egy majdnem térdig érő csíkos pulcsiban és egy farmerben, barna, rövid hullámos hajjal és barna szemekkel, szemüvegben. (a lány nem kövér vagy ilyesmi)

Tudom, hogy egy szörnyen hülye kérdést tettem fel. Csak éppen unatkoztam és kíváncsi lennék a véleményetekre. :D

15/L

2010. okt. 10. 17:37
1 2
 1/12 anonim válasza:
mondjuk azt hogy elég hülyén öltözködik...
2010. okt. 10. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:

megnézném, aztán odébbállnék, és amikor elhalad mellettem kiteszem a lábam és kigáncsolom!!

najó, igazából csak simán odébábllok és megnézem ha szép :D

2010. okt. 10. 17:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Ó láttam én már érdekesebb ruhát is... Meg tizenéves korban szerintem nem kell még olyan "kifinomult nőként" öltözködni.
2010. okt. 10. 17:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Kiröhögném.:D

Ez az igazság.Lehet lepontozni de én legalább igazat mondok.

Ja,tudom hogy bunkó vagyok!;)

16/L

2010. okt. 10. 17:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Miért kéred, hogy pontozunk le? Igen én elhiszem, hogy igazat mondtál, de a többiek sem hazudoztak...
2010. okt. 10. 17:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyébként, gondolom a pulcsi és a szemüveg miatt röhögnéd ki. Igaz?
2010. okt. 10. 17:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Egy lány egy görkorin "száguld" felém egy majdnem térdig érő csíkos pulcsiban és egy farmerben, barna, rövid hullámos hajjal és barna szemekkel, szemüvegben!

De azt nagyon:D

2010. okt. 10. 18:07
 8/12 A kérdező kommentje:

Aham, szóval ezt gondolnád róla... :D

Na de tegyük fel, hogy ez a lány szép és ráadásul még jól is áll neki az a pulcsi.

2010. okt. 10. 18:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ha belém jön nyakon vágom.
2010. okt. 10. 19:45
 10/12 A kérdező kommentje:
:D Hát igen... A száguldást ne úgy vegyük, hogy eszeveszett sebességgel közeledne feléd. Én igazából a külseje miatt kérdeztem.
2010. okt. 10. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!