Figyelmes, segítőkész. Kívülről zártnak tűnik, akik nem ismerik azt gondolják, hogy nem lehet a közelébe kerülni /suliba nem ölelkezik puszilkodik senkinkvel csak bemegy beül a szekrénybe és úgy van nem beszél nem megy oda senkihez/ viszont ha valakit akit megszeret ahhoz mindig hű marad. Néha egy kicsit bizonytalan de az csak azért van nála mert pozítív megerősítésre van szüksége.
SOk minden érdekli, sulin kívül csak a hobbijainak él /fotózás, szám.tech. különböző részei, sport/
2012. aug. 26. 20:45
1/10 anonim válasza:
Miért nincs belőled több?:)))
2012. aug. 26. 20:46
2/10 anonim válasza:
Most legszívesebben megkérdezném, hogy nem vagyunk mi osztálytársak? Mert van egy lány, aki szinte ugyan ilyen. :D
Egyébként szerintem egy normális, és jófej jellemzés illik ide a leírásod alapján.
2012. aug. 26. 20:50
3/10 anonim válasza:
Egy igazán értékes, becsülendő lány. mit nemadnék egy ilyen barátnőért.
2012. aug. 26. 21:28
4/10 anonim válasza:
nem akarok kötekedni de nem irtad el? " bemegy beül a szekrénybe" mármint a padba ? :) vagy csak hü lye vagyok
2012. aug. 26. 22:12
5/10 anonim válasza:
Nem akarok támadónak tűnni, de szerintem te skizotip lehetsz. Ismertem ilyen embereket, tökéletesen illik rájuk a leírásod. Vagy borderline-személyiségzavaros.
2012. aug. 26. 22:24
6/10 anonim válasza:
hogy nagyon aranyos;)
szeresd magad...
2012. aug. 27. 00:00
7/10 anonim válasza:
Magad... más úgyse fog.
2012. aug. 27. 03:02
8/10 anonim válasza:
Különösebb módon nincs bajom az ilyen lányokkal,de én inkább más típusú emberekkel barátkozóm,mert nagyon szeretek hülyéskedni,nevetni. Elhiszem,hogy ezeket veled is lehet,de én maradok a baromkodó barátaimnál és nem a visszahúzódóknál. Az,hogy hű maradsz az emberekhez az jó dolog,de én szeretem a beszédes embereket és az olyanokat akiknek nem kell a lelkét pátyolgatni,jó most lehet,hogy ez b/unkón hangzik,de nem annak szántam.
2012. aug. 27. 11:48
9/10 anonim válasza:
azt hogy kevés van belőle.
annyira, hogy gyakorlatilag már kamugyanús, ha egy lány ezt írja magáról.
persze ne értsd félre, gyakorlatilag mindig fog valaki utálni és szeretni téged, akármilyen vagy, és bizonyára jól esik ha dicsérnek, de az már neccesebb kérdés, hogy meddig maradsz ilyen.
meg aztán mindenki szépnek állítja be magát, és el is hisszük, amíg meg nem ismerjük a másikat igazán...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!