Milyen színű a fogkeféd? Anélkül, hogy megnéznéd, tudod-e? Egy kutatás szerint az emberek túlnyomó része nem tudja. én sem.
Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 21:06
11/22 anonim válasza:
Narancssárga-átlátszó. :) Muszáj megjegyeznem, mert egy polcon vannak a család fogkeféi, ill. 2 típust szeretek, ezeket váltogatom (mármint vásárláskor), így nem olyan nehéz, mert a másikból meg mindig világoskéket veszek. :)
12/22 anonim válasza:
Kék-fehér. Colgate. Mindig a kéket választom:D
14/22 anonim válasza:
Fehér, ahol pedig fogom az ujjaimmal, ott kicsit átlátszó, zöldes gumi bevonat van rajta.
15/22 A kérdező kommentje:
Ügyes!
Ha nekem felteszik a kérdést, meg kell néznem. Pedig rendszeresen mosok fogat :-) Ha bemegyek a fürdőbe, természetesen be tudom azonosítani, mert mindenkinek más színű pohárban van, és máshol - különben bajban lennék, mert sűrűn cserélem, és direkt mindig más típust, a színnnel pedig nem foglalkozom a vásárlásnál.
Érdekes volt a kutatási eredmény,az utcán találomra 100 embert megkédeztek, és 79 nem tudott rá válaszolni.
Ti jobbak vagytok! :-)
2012. szept. 30. 11:44
16/22 anonim válasza:
Én is tudom,az enyém piros-fehér.De mindig ilyen vagy néha lila.
18/22 anonim válasza:
Természetese tudom. piros-fehér-kék
19/22 anonim válasza:
zöld-fehér xD én mindig tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!