Közvélemény kutatás! Ti újra kezdenétek az életeteket?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Ha nem, miért?2012. febr. 2. 16:44
1/10 anonim válasza:
soha nem kezdeném újra mert az élet egy szar játék de a grafikája az eszméletlen
2/10 anonim válasza:
Nem, bár nem bánnám, ha pár évvel korábban jövök rá, hogy mit is akarok...
3/10 anonim válasza:
Ha a mostani világot kellene újra átélni, akkor nem, de ha egy másikat, ahol nem ennyire sz@r a helyzet, akkor igen.
4/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megy a zöld kéz, mert értelmesen válaszoltatok:)
2012. febr. 2. 20:18
5/10 anonim válasza:
Nem, mert minden valamiért történt. Kellett hogy legyen az első házasságom amiből tanultam és a második tökéletes lett. Imádom mind a négy lányomat, és örülök hogy nincs fiam :-)
NEM KEZDENÉM ÚJRA.
35.N :-)
6/10 anonim válasza:
csak ha megmondhatnám magamnak, hogy mit csesztem el.
7/10 anonim válasza:
én ujra kezdeném. csak egy dolgot változtatnák meg, de azt minden képen.Sajnos tavaly meghalt a bnőm, és aha újra kezdhetném, akkor aznap nem engedem haza :(
8/10 anonim válasza:
Az egészet nem, sosem lennék újra gyerek, annál korlátoltabb mint gyereknek lenni, nem hiszem hogy létezik. De esetleg 15-16 éves lennék megint, a mostani tudásommal, bár nem hiszem hogy bármit is elrontottam volna, mert elégedett vagyok a jelenlegi helyzetemmel, de mindig lehet jobb, szóval miért ne. 20n
9/10 anonim válasza:
Életet újrakezdeni ugye csak akkor van értelme, ha emlékszünk az előzőre, mert hát mindent pontosan ugyanúgy végigélni minek?
Szóval ha a régi életemre emlékezve újrakezdhetném az életet, akkor persze, hogy megtenném. 2000 után nem sokkal vennék annyi Google részvényt, amennyit bírok, 2008 szeptemberében shortolnék mindent, a haszonból vennék annyi aranyat amennyit bírok, azt 2011 augusztusában eladnám és most milliárdos lennék.
10/10 anonim válasza:
Ha tehetném újra kezdeném ... sok minden van ami akkor nem vettem észre... most is vannak ilyen dolgok apró jelek amik megváltoztatják az ember életét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!