Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csaló volt a közvélemény kutató?

Csaló volt a közvélemény kutató?

Figyelt kérdés

Ma bekopogtatott hozzám egy férfi, 3-4 percet kért mondom oké. 15-22 év közötti férfiakhoz szólnak a kérdések. Adott egy milka csokit mint 'ajándék', majd kérdezett pár dolgot, hogy mi az első elektronikai eszköz ami eszembe jut, elektronikai eszköz vásárlásakor kidönt a családba, milyen tv-nk van, milyen telefonom van, van e önálló keresetem, mi a foglalkozásom. Majd a végén egy papírt alá kellet írnom amit félbe hajtott, szóval a szöveg részét nem olvastam el. Egyszer alá kellet írnom olvashatóan majd mellette két rublikával ahogy normálisan alá írok.

Vissza gondolva hatalmas baromságot csináltam, elkellet volna olvasnom mi áll rajta, valószínüleg csalóval volt dolgom? Mikre számíthatok? Hasonló eset?

2012. szept. 28. 15:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem azt tanuztatni is kell, ha valami komolyabb cucc. Lehetett ettől még közvéleménykutató, de azért rákérdezhettél volna nála. Ha nagy a para, keresd fel a nagyobb kutatóintézeteket és kérdezz rá, hogy mi a bevett procedurájuk.
2012. szept. 28. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!