Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék kedvesebb lenni?

Hogyan tudnék kedvesebb lenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 15 éves lány vagyok. A környezetem szerint én nagyon cuki vagyok, és jól áll nekem a bunkóság, bár nem tudom nagyon mit akarnak mondani ezzel. Elég kevés barátom van, nehezen barátkozok, és sajnos ha rossz kedvem van, akkor túlságosan is túlzásba viszem, mert olyanokat mondok azoknak, akiket szeretek, amiket tényleg nem kéne.:( Nagyon zavaró, főleg hogy a fiúkkal sem tudok normálisan ismerkedni, mert nem tudok felszabadulni rendesen.:( Szerintem nagyon antiszociális vagyok, viszont amikor nagyon jó napom van, akkor kenyérre lehet kenni. Én tényleg nem akarok bunkó lenni, de sajnos ez beidegződött nálam, és reflexből így reagálok mindenre. Szeretnék megváltozni, és kedvesebb lenni, tudtok adni tanácsot, hogy hogyan tegyem mindezt? :(
2012. szept. 29. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan így vagyok, csak 16 évesen. Nem szeretek emberek közt lenni, a tömegben rosszul érzem magam... Elég kellemetlen. :D De a legrosszabb az, hogy szerintem a személyiségem nem alakult ki rendesen, így szinte minden embernek más arcot mutatok és csak a nagyon közeli barátaim ismernek valamennyire. Ha gondolod, beszélgethetünk. :)
2012. szept. 29. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt meg kell tanulni kezelni.Van az a régi trükk,hogy ha érzed,hogy kezdesz dühösnek lenni valakire (ok nélkül),akkor mielőtt megszólalnál,számolj el 10ig.Tényleg segít.De ne az első alkalommal várd a sikert,el kell telni egy kis időnek.És ha csak akkor vagy ilyen,mikor rossz kedved van,akkor megpróbálhatod felvidítani magad.Ha otthon vagy,esetleg elvonulni pár percre,meghallgatni egy vidám számot,vagy ilyesmi.Vagy összeírhatsz egy listát azokról a dolgokról,amik boldoggá tesznek (zenék,viccek,esetleg valami idézet),és ezeket is be lehet vetni alkalom adtán.Remélem kicsit tudtam segíteni.:)
2012. szept. 30. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!