Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem, egy kicsit elkezdte...

Úgy érzem, egy kicsit elkezdtem befelé fordulni, kezdek depis lenni, és nem tudom, hogy hogyan tudnék ebből kitörni?

Figyelt kérdés

Egyre többet rossz a kedvem,magányosnak is érzem magam, nincsen senki, akivel beszélgetni tudnék. Lassan 5 éve vagyok itthon,a nagyobbik lányom 5 éves, a kicsi pedig 2. A párom reggeltől estig dolgozik, alig van felnőtt társaságom.

Szeretném ha jobb lenne a kedvem, többet tudnék mosolyogni, de már az sem megy,mit tegyek?

2012. szept. 15. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Keress társaságot, akivel vannak közös programok. Esetleg egy másik gyerekes anyukával.
2012. szept. 15. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csinosítsd ki magad, fogd a két lurkót és menjetek ki a ligetbe,parkba! Ne legyél velük a 4 fal közt.A kicsinek gondolom babakocsija van,a nagy meg tud kézenfogva is sétálni.Még van egy kis napsütés ma,élvezzétek!
2012. szept. 15. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
ja és hívj el valakit magaddal!
2012. szept. 15. 15:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, van egy anyuka, akivel néha-néha szoktam találkozni, csak sokszor nem ér rá:-(
2012. szept. 15. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Élvezd az aranyos kis pici gyerekekkel való örömöket, olyan hamar megnőnek, nagy érték a kisbaba kor. Igen, az nagyon jó, ha kiviszed őket, meg találkozol másokkal, de azért ne vond el magad a gyerkőckéktől, hanem velük legyél. Éld át az anyaságot boldogan, mert nagyon értékes korszak.
2012. szept. 15. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
hol laksz? :)
2012. szept. 15. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!