Lopják a virágokat nagymamám sírjáról. Kihez lehet fordulni ebben az esetben?
A temeto elott vannak viragboltok pl. ahol eladjak a viragokat!
30 evvel ezelott is ezek voltak azok, akik visszapakoltak a viragokat, es ujra eladtak. TEhat altalaban a temeto dolgozoi igy elnek meg, ez egy plusz, amit ily formaban keresnek meg. NEm tudsz feljelentest tenni, mivel nem tudod bebizonyitani pl. ezt tapasztalatbol tudom! Nagyon jo az osszekottetesuk, ez komoly bevetel!
Nálunk is mindent ellopnak ami mozdítható!
1 nap kiviszem a virágot, másnap hív anyukám , -Kinek a sírjára tetted fiam , mert itt nincs virág !
Ha Én látnék meg , csak 1 olyan embert , aki lopja a virágot , biztos elverném !
Nem mentség, hogy eladja , mert nincs pénze , stb. , lehet bár ki , biztos adnék neki , mert VÉRLÁZÍTÓNAK találom a halotti SÍRFOSZTÁST !!
Ez is az , mert ellopja, hiszen nem az övé!
Most már ott tartunk , ha viszünk virágot , anyukám bekeni a virág szárát, valami ragaccsal , vagy bár mi ami van , hogy NE TUDJÁK ELADNI !
Érdekes , azóta tényleg nem lopják el!
DE MENNYIRE GÁZ
Én úgy vélem , az ilyen Isten színe előtt majd felel az tetteiért !!
Nem vagyok hívő,(magam módján)
de azért tudom , egyszer felelnie kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!