Lopják a virágokat nagymamám sírjáról. Kihez lehet fordulni ebben az esetben?
Én is elkeserítőnek tartom, hogy ma már semmi sem szent. :( Nálunk is előfordult hasonló, nagypapám pont a temető bejárata mellett lett eltemetve, így kézenfekvő volt, hoylekapják róla a szebb virágokat és viszik a sajátjukhoz. Kb ütni tudtam volna, mert mamám gondozta, nevelgette otthon azokat a virágokat, hogy legyen mit vinni a sírra, sok munkája van benne és akkor egy ilyen senki miatt kopasz szegény papi sírja miatt. :(
Mi szóltunk a temető fenntartóinak, akik többynire a református egyház náluk. Ők több vasárnapi misén is elmondták mi zajlik a temetőben (nem csak tőlünk érkezett panasz), azóta minden "látogató" nyitott szemmel jár a temetőben, faluról van szó, nagyjából tudják ki kihez megy, azonnal feltűnik, ha valaki lop. Így szépen a közösség erejével sikerült kikoptatni onnan ezeket az undorító embereket!
és tá dám
megint a cigányok lopkodnak. tudom, nem ez a kérdés, de egyszerűen nem tudok elmenni mellette
ha tudsz, csinálj képet, vagy inkább videót arról, amikor lop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!