Kiskorodban mi akartál lenni, mikor felnősz?
Figyelt kérdés
csak érdekel :)2012. szept. 21. 22:23
1/22 anonim válasza:
3-4 évesen kukás akartam lenni. Mindig figyeltem a kukásokat, imádtam őket. Annyira tetszett, ahogy állnak a bazinagy autó hátulján. Emlékszem, a kertünkben mindig azt játszottam, hogy a babakocsi a kukásautó.
2/22 anonim válasza:
én autószerelő akartam lenni.aztán mégsem lettem az sőt még semmi nem vagyok:( 19/F
3/22 anonim válasza:
geológus aki vulkánokkal foglalkozik
az orvosi pálya is érdekelt, de húgom egy Rembrant festménnyel ijesztgetett és mivel féltem a vértől egy időre lemondtam róla, hiába hogy imádtam az orvosi eszközös táskákat - állandóan venni kellett nekem, illetve ismerős fonendoszkójával és az elsősegély ládával játszottunk sokat...
aztán mégis úgy néz ki orvos leszek, tiniként elkezdtem magam tréningezni amikor eldöntötte mégis ez a pálya érdekel, ez első pár műtétnél amit tv-ben néztem majdnem elhánytam magam, illetve vérvételnél is direkt néztem ahogy a vért veszik, most meg zokszó nélkül boncolok és műtéteket nézek végig akár élőben is.
5/22 A kérdező kommentje:
az jó :D
2012. szept. 21. 22:49
7/22 Shai-Hulud válasza:
Én például télapó akartam lenni. Mert olyan jó dolog megajándékozni valakit, és látni, hogy örül neki!
8/22 anonim válasza:
Én tűzoltó akartam lenni, most nem úgy tűnik, hogy az leszek, de még tanulok, úgyhogy bármi lehet belőlem.
9/22 anonim válasza:
én állatorvos akartam lenni:D
10/22 anonim válasza:
divat tervezo:) vegulis apolono lettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!