Hogyan baratkozzak?
Suliba járok jelenleg nagyon kedvesek az osztálytársak 20 éves leszek lassan szociális fobias vagyok és elég zárkózott sajnos az első két hétben nem voltam suliban és azóta mar kialakultak klikkek és kisebb csoportok és így mar nem vagyok annyira bátor hogy odamenjek egy kialakult csoporthoz beszélgetni úgy hogy ok mar ismerik egymást. A legnagyobb problémám az hogy pánik beteg vagyok és szégyellem és nem is akarom hogy ok megtudják vagy akármi hogy odamegyek beszélgetni és akkor jön rám egy roham. Nem tudom mit szólnának. Mar léptem az ügyben annyit hogy egy lányától a legszimpatikusabbtol elkértek a füzetet hogy lemásoljam a lemaradást csak elég szar mert amúgy amíg nem voltam pánik beteg addig könnyen baratkoztam most is könnyen menne meghivnam cserébe valami piara vagy mondanám hogy nem e lenne kedve neha össze futni csak így hogy meg nem ismerem nem merem lehívni nehogy rohamot legyen és azt higgye hogy tiszta nyomorék vagyok.
Szóval elég nagy szarban vagyok mert így hogy nincs barátom vagy haverom a suliba szinte kedvem sincs járni...
Ha valaki mondjon erre valamit.
Először is ezt a pánikbetegségedet kell kikezeltetned.
Itt már valóban komoly baj lehet, ha attól félsz, hogy bármikor rád jöhet egy idegroham.
Egyébként van valós alapja ennek a félelmednek?
Vagy talán eltúlzod egy kicsit?
Orvos állapította meg, hogy pánikbeteg vagy? Akkor kaptál gyógyszereket is.
Ha pánikbeteg vagy, akkor a kiváltó ok már megszűnt? Ha nem, akkor nem várhatsz gyors javulást.
A pánikbetegséged akadályoz meg abban, hogy közeledni merj a társaidhoz.
Ezt a félelmet kell először is leküzdened.
Ezért szeretném tudni, hogy mennyire igaz ez a pánikbetegség.
igen igazoltan vagyok pánik beteg a kiváltó okot még nem tudjuk teljesen biztosan gyógyszert szedek. szorongás gátlót hogy egyáltalán eltudjak menni suliba vagy utcára illetve hogy tudjak aludni éjszaka és antidepresszánst azt nem tudom miért szedem :D
de igazatok van ha azért elitélnek mert barátkozni szeretnék akkor nincs köztük helyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!