Hogyan barátkozzak? Illetve hol?
Figyelt kérdés
Nem rég vesztünk össze az egyetlen barátnőmmel ( ő volt a legjobb barátnőm ) és most nincs senkim...1 osztálytárssal jóba vagyok,de vele csak suliban,és nem érzem túl jól magam a többiekkel,olyan semmilyenek..Akivel jóba voltam elég népszerű,évfolyam társak vagyunk ráadásul elég sok barátja van tehát nem nagyon foglalkozott velem.Azt mondta,hogy jobb lenne ha nem barátkoznánk mert sokszor volt rossz kedvem ( különböző problémák miatt.pl: anyukámmal való rossz kapcsolat miatt) , és hogy ezért én őt lehúzom és nem szeretne ő is ilyen lenni mint én...Na mármost,én hihetetlenül magányos vagyok.Hol tudnék barátkozni?Kivel?Hogyan? Kérlek segítsetek.. 14/L2012. márc. 25. 21:12
1/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék barátokat...
2012. márc. 25. 21:14
2/10 M@x válasza:
Itt vagyok én... viccen kívül... :DDD
Amúgy Chatroulette a legjobb... :DD
3/10 A kérdező kommentje:
Chatroulettezni szoktam,nem tudom nem az én világom,sok a "show me your boobs" és az "undress please" ember..:D
2012. márc. 25. 21:22
4/10 M@x válasza:
Hát nekem legalább egy tucat ismerősöm van onnan o.o
:DDD
De mondom, én is itt vagyok hahóóóóó :DDD
5/10 Tactical válasza:
Hát ha negatív a kisugárzásod mások jelenlétében, úgy elég nehéz ismerkedni, amit persze nehéz elnyomni, ha az életedben sok probléma van. Egyébként meg, ha a "barátnőd" ilyen okból hagyott magadra nem lehetett túl jó barát.
6/10 A kérdező kommentje:
Tactical igen,úgy látszik nem volt olyan jó barátnő,viszont megnyílhattam neki.Hát azt mondják az emberek,hogy a nézésemmel ölni lehetne.Nem tudom mit tehetnék ennek érdekében..Azért köszönöm:) Nem is vettem nagyon a szívemre ezt az ügyet.
2012. márc. 25. 21:30
7/10 anonim válasza:
én szívesen barátkoznék:D merre laksz?
8/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy ilyen későn válaszolok.Pesten:) Írj privit ha érekel
2012. márc. 27. 22:12
9/10 anonim válasza:
Én is szívesen barátkoznék veled :)
14/l Bp. :)
Írhatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!